• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Hoe lang blijven de HD kanalen ongecodeerd zonder smart card?

  • Onderwerp starter braveheart!
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
B

braveheart!

Hallo,

Na de werkzaamheden van Ziggo mijn tv opnieuw laten scannen en ik had al begrepen dat een heel groot gedeelte van de zenders nu ongecodeerd zonder smartcard te zien zou zijn. Wat ik trouwens een geweldige zet van ziggo vind en waar ik heel blij mee ben, dat mag ook wel eens gezegd worden. Niet op elke kamer meer een aparte decoder met smartcard nodig. Ik zie ook geen enkele noodzaak meer nu om analoge tv in stand te houden.

Maar mijn vraag is, ik heb een standaard abonnement, maar op de slaapkamer heb ik geen smartcard. Op dit moment ontvang ik toch het complete standaard pakket zonder smartcard, inclusief alle HD zenders, maar als ik op de site kijk met het zenderoverzicht, zou je alleen NPO 1,2 en 3 in HD ongecodeerd kunnen ontvangen. Ik hoop dat het een fout op de site is, maar daar ga ik niet van uit. Dus mijn vraag is, hoe lang kunnen we ongecodeerd blijven genieten van de HD zenders?

Alvast bedankt!
 
Ok, sorry dat had ik niet gezien. Bedankt voor je antwoord!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan