• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Hoe dit oplossen ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Adrie

Mijn dochter gaat binnenkort verhuizen in de nieuwe woning heeft zij een aansluiting van Ziggo in de woonkamer maar de vorige bewoners gebruikte glasvezel welke in de meterkast afgemonteerd is van hieruit lopen verschilende computerkabels naar b.v. slaapkamers , zolder, woonkamer . Nu is de vraag zijn er inde handel verdelers welke in de meterkast geplaatst wordt zodat zij via de computerkabel die van de meterkast naar de woonkamer loopt(welke op de router van ziggo word aangesloten) zodat zij door haar hele huis vaste verbindingen heeft voor internet.
 
De Modem router van Ziggo heeft standaard 4 netwerkaansluitingen heb je daar niet voldoende aan ?
 
Heb je de probleemstelling wel gelezen?

De dochter van Adrie krijgt de modem in de woonkamer en wil daar vandaan via de (bestaande) netwerkkabel naar de meterkast en dan de (bestaande) netwerkkabels naar de andere kamers gebruiken.

Wat heeft zij dan aan de overige utppoorten in de modem?

In de meterkast moet dus een gigabitswitch komen.
 
Inderdaad, gewoon een gigabit-switch kopen. De meeste basisversies hebben 5 of 8 gelijkwaardige aansluitingen.

NB Oppassen dat je geen oude versie voor 100 MB koopt. Dat heet wel "fast-ethernet", maar snel is dat tegenwoordig niet meer. :wink:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan