• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

hi allemaal ;)

  • Onderwerp starter MrUnderground
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

MrUnderground

effe een vraagje ,

Ik heb chello PLUS en had download rond de 500 kb/sec ook op test server mooi dus! MAAR me modem viel opeens en me internet deed het niet meer ook niet na opnieuw aansluiten van modem ::) dus na prov.upc.nl te hebben doorgelopen en alles te hebben gereset deed ie het weer (hij zal wel moeten lol) maar nu is me download snelheid opeens terug gesprongen naar 250 kb/sec??? max.! ook op upc testserver :S vreemd !!!!!! en aan me datalimiet zal het niet liggen ik zit op 4 gb :D dus wat kan het probleem zijn als iemand het misschien weet :S thx!!!

Greetingz
MrUnderground
 
Ik denk dat er bij chello iets fout zit, met name de registratie van het modem en bijbehorende abbonnement.
Als dit zo is kan alleen chello dat oplossen.
Je kunt dus het beste even contact met Chello opnemen.
 
Als je door de prov.upc.nl pagina gaat om je opnieuw te registreren, dan zal je dezelfde dag nog de oude snelheid hebben. Pas in de nacht zal er iets gebeuren waardoor je weer de volledige snelheid hebt.
Reset dan je modem voor de zekerheid nog even de volgende dag en dan moet het weer goed zijn.

Ik had chello classic met nieuwe snelheid, maar als je opnieuw door de aps ging, dan had ik de oude snelheid weer. Pas de volgende dag kon ik weer genieten.

Ik hoop hier voldoende informatie te hebben gegeven :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan