HGTV vanaf januari te zien bij Ziggo, KPN en Odido

rick70

Forum Gebruiker
Berichten
1.302
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Vanaf 15 januari 2024 is de interieur- en lifestylezender HGTV te zien bij Ziggo, KPN en Odido. De komst van de zender was in 2021 al aangekondigd.

Inspiratie​

HGTV (Home & Garden TV) is dé inspiratie zender voor alle interieurfans en renovatieliefhebbers. “HGTV vertelt verhalen van échte mensen met mijlpalen die zij willen behalen in hun interieur-, renovatie- of ander soort huisprojecten. Het is de zender waar interieurdromen werkelijkheid worden en zelfs de lastigste bouwprojecten uiteindelijk altijd vorm krijgen“, aldus eigenaar Warner Bros Discovery in een persbericht.

Wereldwijd is de zender in meer dan 93 landen beschikbaar. In Nederland is HGTV vanaf 15 januari 2024 te zien bij: KPN (43), Ziggo (26) en Odido (28. De meeste programma’s bij HGTV zijn ook te zien op streaming service discovery+. Bekende HGTV-programma’s zijn Celebrity IOU, My Lottery Dream Home en House Hunters.

Lees verder (Bron: Mediamagazine.nl) : https://mediamagazine.nl/hgtv-vanaf-januari-te-zien-bij-ziggo-kpn-en-odido/
 
Persoonlijk vind ik programma's als Ik Vertrek toch leuker en echter overkomen. Daar zie je hoe het echt gaat. En je kunt de Ik Vertrek bingo kaart erbij pakken. Dan kun je gaan afvinken zoals 'We willen meer rust', 'De vergunning lukt maar niet', 'De stroom aansluiting duurt langer' en mijn persoonlijke topper 'De nieuwe septic tank wordt geplaatst'.
Maar als ik zin heb en er is op de andere 80+ zenders en bij de streaming diensten niets leuks dan ga ik er misschien wel eens naar kijken.
 
HGTV komt bij Ziggo in het Standard tv pakket en zal volgens het bericht worden doorgegeven op kanaal 26.
 
Terug
Bovenaan