Het nieuwe Provider Forum

René

Moderator
Berichten
9.871
Internet
  1. KPN
Welkom op onze nieuwe site: Het Nederlandse Provider Forum!
Dit is het nieuwe onderkomen van het voormalige Ziggo Gebruikersforum.


Historie

Het Ziggo Gebruikersforum bestond inmiddels al weer meer dan 20 jaar. Door de jaren heen hebben we diverse veranderingen meegemaakt, zoals naamsveranderingen, nieuwe layouts, nieuwe forumsoftware en een migratie van 2 communities. We blijven ons aanpassen en proberen met de tijd mee te gaan.

ziggo-gebruikers.png 34_04_09_15_4_19_42.jpg 34_04_09_15_4_20_21.jpg 34_04_09_15_4_21_03.png 34_04_09_15_4_21_26.png chelloo_smf.png

Aanpassingen

De focus van dit forum is altijd 'Ziggo' geweest, en de vele voorlopers zoals Chello, UPC, Casema, @Home, Multikabel, etc..
We zien echter dat, mede door de komst van de officiële Ziggo Community, er steeds minder groei zit in ons onafhankelijke forum.
Toch blijft er zeker een behoefte bestaan voor een onafhankelijk forum.
Vandaar dat we ons niet meer willen beperken tot alleen maar Ziggo, maar het breder willen trekken naar een provider onafhankelijk forum.
Met de grote userbase die we de afgelopen jaren samen hebben opgebouwd hopen we dat het forum op die manier actief blijft, en tegelijk nieuwe leden aantrekt van andere providers.

Hiervoor hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd:
  • Naamsverandering
    Een provider onafhankelijke naam. De oude domeinnaam (ziggoforum.nl) blijft uiteraard gewoon bestaan en stuurt alles netjes door naar de nieuwe domeinnaam: providerforum.nl

  • Nieuwe huisstijl
    Een bijbehorende nieuwe layout die speciaal voor het nieuwe forum is ontworpen.

  • Aangepaste forumindeling
    Omdat er meer providers in het overzicht komen zijn de subforums anders ingedeeld. De Ziggo groepen zijjn hierdoor flink vereenvoudigd en niet meer zo uitsplitst zoals eerder het geval was.
Feedback

Een nieuwe site is altijd even wennen! We kunnen ons ook voorstellen dat je helemaal niet op een verandering zat te wachten. Daarom staan we ook altijd open voor verbeterpunten: niets is in beton gegoten. Heb je suggesties of (opbouwende) kritiek, laat het dan gerust weten. Met jullie feedback kunnen we het forum verder verbeteren.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Overstap verzoek is bevestigd.
Wettelijke bedenktijd is ingegaan.

Succes met klus.
 
Terug
Bovenaan