Herinneringen TV Gids functioneert niet meer

Status
Niet open voor verdere reacties.
N

Nanoprobe

Na ontvangst en installatie én update van m'n 5300 C dik een week geleden werkte alles prima, ook de herinneringstimer vd Tv-gids. Sinds 2 dagen kan ik nog wel programma's vastleggen met de Tv-gids, maar de tijd verstrijkt nu zónder dat ik wordt herinnerd, en heb daardoor al een aantal programma's (half) gemist. Het blauwe klokje verschijnt ook gewoon bij het programma en hij staat ook in de lijst van ingeplande programma's. Ik heb géén externe schijf aangesloten , dus nee hij staat niet in de opname stand want dat kan ook niet.

Iemand een idee? behalve fabrieksinstellingen...

Wellicht toeval maar het lijkt te zijn ontstaan na/tijdens het bekijken van de on demand serie Frozen Planet. Aflevering 3 crashed bij ons halverwege(consequent). Daarbij raakt de humax danig in de war.

Verder lijkt alles het gewoon goed te doen.
 
Zelf opgelost. Power er af en weer op en het werkt weer.
 
Zelf opgelost. Power er af en weer op en het werkt weer.
Zet in ieder geval beide energie besparingen op UIT (staan standaard AAN).
De Humax staat dan ook in standby, maar niet in een diepe slaap, hij start snel op schakelt niet na 3 uur uit waardoor bugs kunnen optreden.
Menu-Instellingen-Systeem-Energiebeheer.

Gerard.
 
Ok, Gerard. Alsnog bedankt voor het reageren. Het probleem hebben we inmiddels niet meer gehad maar ik hou het achter de hand als mogelijke oplossing als het weer gebeurd. Die 0.1 watt standby stroomverbruik kan ik met je oplossing denk ik dan echter wél vergeten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan