helpdesk chello

F

ferdi

hoi,
ik had geen internet met mijn mac g4 met osx, maar wat ik nu weer meemaak met de helpdesk:
bandje met "het is druk", ok, maar na 4 minuten al iemand aan de lijn, hulde!

hij vroeg wat voor systeem ik had, mac osx zei ik "huh, ken ik niet, wij ondersteunen geen mac" , wtf? ik zit al 5 jaar met een mac op chello, met grote tevredenheid overigens..
"ja, ik weet niks van mac", ik vroeg em toen wat ie daar deed, "ik weet niks van mac, ondersteunen wij niet" herhaalde ie weer...

ik ontdekte zelf dat ik even opnieuw moest dhcp'en en heb na 5 jaar opeens ander ip adres. kwam ik uit zonder hulp van hem....
"je moet op toepassen klikken" zei ie na 3 minuten on hold, blijkbaar aan een mac expert gevraagd.

ik zei nogmaals dat het me verbaasde dat ie niks van apple wist, is na half uurtje "cursus" best te begrijpen trouwens.
toen zei ik dat ie mac osx maar eens moest proberen, heerlijk operating systeem, "ik ben blij met mijn xp" zei ie, sure, ik lees niks dan ellende met xp, sp2, trojan's virussen you name it.....

fijn zo'n helpdesk voor de apple'aars bij chello, ben toch niet de enige mag ik hopen?
 
Wat is MAC os x? :)
Het is nou eenmaal zo dat 90% (als het niet meer is) Windows XP heeft. Het is voor chello daarom ook niet echt interessant om personeel op Mac OS X cursus te sturen. Zou natuurlijk wel heel erg netjes zijn als ze dat deden, maarja ..

Mocht je specifieke problemen hebben kom je toch gewoon hier? Misschien maken we een appart forum voor MAC gebruikers, als daar vraag naar is. Maar om heel eerlijk te zijn heb ik niet echt het idee dat er veel gebruikers zijn (met problemen).
Kijk maar eens naar de verhouding van de downloads van het dataverbruik programma: https://chelloo.nl/component/option,com_weblinks/catid,24/Itemid,69/  ::)
 
Haha, das makkelijk René... het datagebruik programma voor Mac OS X staat nog niet zo heel lang op de website. Misschien halen we de downloads van de pc versie nog wel in hoor! :laugh: Ik heb zelf ook een Apple en draai OS X (heeeeerlijk) en de problemen die ik heb met Chello hebben nooi met mijn computer te maken, het is altijd een storing in de kabelmodem of gewoon een storing bij Chello. Laatst was mijn kabelmodem gecrashed ofzo... maar ik werd prima geholpen door de helpdesk (gewoon niet zeggen dat je een apple hebt, want dat maakt geen reet uit) en na 20 minuten werkte alles weer! Super!
 
Hoi,

Ik ben ook een fanatiek mac gebruiker en ik moet zeggen dat ik op dat gebied nooit problemen heb gehad met de Chello helpdesk. Ben altijd goed geholpen en de mensen hadden redelijk verstand van macos X (en eerder macos 7 en 9). Het ligt waarschijnlijk aan de persoon die je aan de telefoon krijgt.

Maar het is een feit dat Maccers in de minderheid zijn...
 
ferdi zei:
ik ontdekte zelf dat ik even opnieuw moest dhcp'en en heb na 5 jaar opeens ander ip adres. kwam ik uit zonder hulp van hem....

Was het niet eens nodig geweest om te bellen toch ?
 
bigfoot21 zei:
Was het niet eens nodig geweest om te bellen toch ?
hij dacht daar eerst niet aan, maar toen de helldesk medewerker even iets aan zijn baas ging vragen over een mac, ging hij zelf nog even wat proberen. toen lukte dit dus, en had hij de medewerker niet meer nodig. (toen zei die nog je moet op toepassen drukken)

zo komt het op mij over ;)
 
Toch ben ik van mening dat als iemand weet wat ie moet doen dat de helpdesk bellen overbodig zou zijn.
 
Terug
Bovenaan