• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Help Me!! Freezing Game!!

R

Reggy

Kijk ik heb net een andere videocard in me comp gezet(GeForce2MX400) en ik heb de driver en dirextX8.1 vanaf de CD die ik erbij kreeg geinstalleert.Maar nu als ik een spel (Tactical Ops) speel dan krijg ik ongeveer tussen de 10/30 minuten een error.Mijn hele beeld slaat vast en ik moet de hele comp opnieuw opstarten.Ctrl+Alt+Del helpt niet ik kan helemaal nix meer doen.
Er stond bij de handleiding als ik zo een freeze kreeg dat ik de laatste driver moest hebben.Die heb ik dus al en nog steeds krijg ik zulke errors :S
Hulp Nodig! Alvast Bedankt.
 
wat je moet doen is het spel in de winkel kopen. to dan bedoel ik. Deze versie heeft dit niet. jou probleem was ook mijn probleem maar dat is nu over.

greetzzzzzzzzz O0
 
TACTICAL OPS

Dè shooter van dit moment. (haha)
Het was oorspronkelijk een Unreal Tournament Mod maar is toen 'gekocht' door Infrogames. Maar de Mod versie is blijven bestaan en gratis te downloaden op www.tactical-ops.to..
Maar de MOd versie is dus een stuk instabieler als de Retail(winkel versie).

Ik heb overigens ook de retail :D ;D (nie gekocht natuurlijk ;D)
 
Nee,
SOLDIER OF FORTUNE 2
Dè shooter van dit moment. (haha)
Echt geweldig, vooral dat je de ingewanden uit iemand kunt snijden en er bloed uit iemands nek spuit als je hem doorsnijdt of hem eraf knalt...

Ik heb overigens ook de retail :D ;D (nie gekocht natuurlijk ;D)
 
Remboooo zei:
[...]
Dè shooter van dit moment. (haha)
[...]
Dat 'haha'erachter was omdat het een beetje onzin was. De grapics zijn lelijk nl. Maar de gameplay ownz. Vooral als je flink wa mensen kent is het echt cool.
 
SOF2 multiplayer is echt supercool, er zijn echt VERSCHRIKKELIJK veel servers en NOG VERSCHRIKKELIJK VEEL MEER leuke mensen om mee te multiplayeren, op een gegeven moment waren we met een clubje van 5 mensen in een boom aant snijden en messen aant overgooien en allemaal graffitti in de muur aant schieten... hoezo blij ;D
 
Terug
Bovenaan