HELP krijg me lan niet aan de praat met mijn sweex lb000021 icm een motorola sb

M

Munky

gallo allemaal

ik wou graag weten of iemand mij uit dit conflict kan helpen

sinds vorige week maandag hebben we de motorola surf board gekregen van chello
heel leuk en aardig maar mijn gedeelde internet aansluiting via een sitecom hub deed het niet meer na 5 jaar goed gebruik

maar nu heb ik de sweex lb000021 en ik kom er dus echt niet uit
ik heb een ip adres
een standard gateway
dns e.d
firmware geupdate
wan is gewoon geheel in orde maar mijn lan niet
krijg ip adres e.d. gewoon toegewezen maar ontvang geen pakken
 

Dhotjai

Forum Gebruiker
Berichten
89
Ik word hier gek van!
Na firma update, krijg ik ip van 0.0.0.0 etc. En dan computer reboot krijg ik ip van 169... in plaats van 192... Kan die ip niet meer herinneren.
 
Topicstarter
Topicstarter
M

Munky

169 betekend dat hij geen verbinding kan krijgen via de dhcp server
kweet niet precies wat je heb gedaan maar zet maar ook ik mijn (deze) topic misschien weet ik wel wat er is heb ook telkens dat gehad
 

Dhotjai

Forum Gebruiker
Berichten
89
https://ziggoforum.nl/topics/6788/

en inderdaad geen connectie naar dhcp .. denk dat het die firma upgrade was. Na dat te hebben gedaan ging het raar doen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Topicstarter
Topicstarter
M

Munky

eindelijk ik ben eruit ;D
ik moest de NAT aanzetten :-\
snap dus echt niet hoe dat het kom dat die uit stond maarja het werkt

en Dhotjai
je moet niet doen zoals in het boekje staat
dus reset hem maar
en doe alleen quick setup en gebruik als host arnhem.chello.nl
en dat moet voldoende zijn geen gezeik er bij van computer resetten enzo
alleen ip laten toewijzen klaar
ik ben zelf ook bijna 2 weken er mee bezig geweest maar eindelijk werkt het
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan