• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Heel netwerk via kabelmodem zonder proxy!!!

M

Mr.Lucky

:D

Ik heb een Com21 modem van Chello.

Ik heb daar rechtstreeks een HUB op en m'n andere 7 pc's hebben ook internet met een extern IP adress!!!! (62.......etc)

Hebben meer mensen dit....iedereen die ik dit vraag,
zegt dat het niet mogelijk is....nou bij mij thuis wel!!!
 
zonder proxy ik i-net altijd zonder proxy want die doet gewoon niet via chello en een proxy is gewoon een hddruimte bij chello waar veelbezochte sites op staan dat je ze sneller laad aleen bij chello doen heeeelveeeel sites niet op de proxy ??? 8) :o >:( ;D :D ;)
 
Mr. Bull,

Ik bedoel NIET de proxyservers van Chello!!!!!!

Ik heb het over m'n netwerk thuis!!
 
kep m in me switch gedouwed.. maar helaas.. alleen de nic die ik van chello heb gehad heeft verbinding met internet.. de andere pc's werken dan niet.. krijg je een 169. ipnr toegewezen geloof ik. In iedergeval die aanmeldpagina van chello.
 
8)
Als je um in een Router prikt (dus zo'n ding met eigen IP address en eigen MAC address) en je hebt je IP eerst gereleased (en chello je netwerkkaart laten refreshen oid ??;)) dan werkt het wel.. Moet je eens proberen met een 'gewone' switch ;)

8)

PS je hebt ook speciale cable routers (prik je in je modem en de andere kant in je hub/switch) speciaal voor de 'consumenten'markt kosten niet zo veel (ik dacht onder de 300 piek) Ben je gelijk klaar ;) Of je maakt zelf een router met FreeSco (https://www.freesco.org/) gratis een router op een oude 386 ;)
 
Tja, ik vind het best wel eng dat sommige mensen zomaar meerdere IP adressen krijgen... Volgens mij kan je daar ook aardig wat leuke dingen mee doen...
 
Tja...risico vol....ik dus gewoon GEEN switch of router nodig.

Strange Eh????
 
Mr.Lucky is indeed een juiste naam ;-) volgens mij kan het niet bij iedereen...
 
Terug
Bovenaan