Heeft iemand ervaring met KPN Glasvezel

S

starter

nu de pakketten worden aangepast, bitrate wordt teruggeschroefd, veel problemen met e-mail en lage downloadsnelheid wil ik de overstap wagen naar glasvezel. Telfort is voor mij afgevallen (slechte recensies). Maar....hoe zijn de ervaringen met KPN Glasvezel?

Ik wil 100Mbit. Is deze snelheid gegarandeerd en wordt er door digitale TV geen bandbreedte afgesnoept?
Moet Experiabox in de buurt van het glasvezelmodem aangelegd worden, of kan dit ook in een andere ruimte?
 
Experiabox moet zo dicht mogelijk bij je inkomende signaal komen. Van die snelheid gaat je TV pakket nog af. En ik zou er goed over nadenken. Ik heb voor verhuizing een tijdje glasvezel gehad icm KPN itv. Laat ik het zo zeggen. Gras is niets altijd groener.
Een opneemfunctie a 5 euro per maand die amper functioneert en zo zijn er nog wel meer 'hobbels'
 
Ik vind het te belachelijk voor woorden dat je extra moet betalen om op te kunnen nemen. Je hebt tenslotte al betaald voor al die programma's via je abonnement. Als ik KPN klant zou zijn, zou ik dat resoluut weigeren.
 
Je betaalt voor de mogelijkheid om op te nemen.
Zelfs als je Tv gratis hebt zal je toch moeten betalen voor opname apparatuur.
 
schuifschoen zei:
Ik vind het te belachelijk voor woorden dat je extra moet betalen om op te kunnen nemen. Je hebt tenslotte al betaald voor al die programma's via je abonnement. Als ik KPN klant zou zijn, zou ik dat resoluut weigeren.
Hoewel ik ook in dit soort dingen "gierig" ben, zou ik het veel erger vinden als Ziggo enkel een royaal-opname-200 pakket voor 65 zou bieden ofzo. Nu heb je nog de keus, of je met "uitgeklede versie" genoegen neemt.
 
is er dan geen goede glasvezelaanbieder? Vodafone? XS4all?

En als ik 100 Mbit heb, dan moet de TV daar nog vanaf? Dus blijft er max. 85 Mbit over?
 
In gebieden waar glas al langer ligt merk je inderdaad snelheidsverlies als je tegelijk Tv kijkt.
In de nieuwere gebieden is er geen snelheidsverlies.

In mijn kennissenkring hebben een aantal mensen KPN en eentje Telfort. Ze zijn allemaal tevreden over Tv, internet en bellen.
Eentje heeft ook Vodafone gehad en was toen niet tevreden over Tv. Dit is even geleden (begintijd Vodafone) het kan dus intussen best beter zijn.
 
eigenlijk is glasvezel (nog) geen alternatief voor kabel?
 
Waarom niet?
Ook al "verlies" je 10Mb van de 100Mb (of meer) als je tv kijkt, is dat echt zo'n probleem?
 
Hier een erg tevreden telfort gebruiker. Bandbreedte hoef je niet meer altijd te verliezen onder de nieuwe propositie van telfort. (Wel de experiabox , persoonlijk geen fan van)

Tijdens afsluiten van aanvullend sport1 van de week een misverstand (veroorzaakt door telfort) binnen het uur een hele nette oplossing (maandje sport1 gratis). Aanvullende pakketten zijn op dag basis (niet op maandbasis) op zegbaar.
Enkele keren klantenservice gebeld (gebeurd wel eens ;-) ) wachttijd max 5 min.

Ik zit nog op de oude propositie telfort (max 100mbit en fijne amino platform).... Die 10 mbit tijdens iptv kijken...l die mis ik echt niet in dagelijks gebruik en hier staat permanent een synology mijn favoriete tv programma's te "bewaken" een site te draaien, meerdere streaming media apparaten te bedienen en ga so maar door.

Hardwaretechnisch is kon en telfort nu helemaal gelijk getrokken ( ook in ondersteuning) dus zou ik telfort niet te veel uitvlakken.,,
 
Terug
Bovenaan