Heeft dit forum nog wel zin?

Status
Niet open voor verdere reacties.

DirkLui

Forum Gebruiker
Berichten
773
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Zomaar een open vraag. Ik ben destijds lid geworden van een van de voorlopers van dit forum. Toen was het nog leuk en kon je mensen weleens helpen met een goed advies. Nu het samen gegaan is met andere fora zie ik eigenlijk bijna geen vragen meer. De meeste gestarte topics beginnen met een soms wat vage quote van een website. Als ik die zou willen zien dan volg ik die sites wel.
En dan blijft er eigenlijk niet meer dan wat geneuzel en speedtests. De eerste 10 zijn leuk maar wat voor mij belangrijk is, is een stabiele, betrouwbare goed werkende verbinding. En als die dan wat langzamer is maakt mij dat niet uit (ik heb overigens 600/400 dus verder geen klagen over de snelheid).
Als ik na een week kijk wat er nieuw is en wat ik leuk vind dan is dat eigenlijk bijna niets. Kortom ik denk er sterk over om me hier maar af te melden. Er zijn andere fora die veel leuker zijn.
En dan nu de open vraag: ben ik de enige met dat gevoel of zijn er meer.
 
Tja die automatisch geplaatste nieuws berichten zijn juist bedoeld om een discussie op te starten. Vooralsnog werkt het niet bijzonder.

En inderdaad het is rustig hier de laatste tijd. Weinig gemelde problemen, dat kan op zich juist gunstig zijn voor de providers en tegenwoordig hebben alle providers een eigen forum of community dus veel mensen melden het liever daar.

Afmelden heeft weinig zin, stel dat het dan wel weer interessant wordt zou je opnieuw een account moeten maken. ik zou de account dus gewoon laten bestaan.
 
Je kunt je ook afvragen wat je eigen bijdrage dan waard is @DirkLui.
Een forum wordt voor het grootste deel bepaald door de leden zelf. Als niemand een leuk bericht zou plaatsten, dan wordt het snel stil.
Het klopt inderdaad dat er af en toe nieuwsberichten worden geplaatst van Tweakers, zoals terrestrial ook terecht opmerkte om discussies aan te zwengelen.

Ik ben het wel eens dat het niet echt storm loopt, maar aan de andere kant, de nieuwe insteek van het forum is pas een paar maandjes in gebruik. Het zal tijd kosten om nieuwe leden aan te trekken. Dat is niet in 1 dag geregeld.
Daar komt bij dat de vindbaarheid van forums in zoekmachines best wel lastig is de laatste tijd (tenminste, dat is mijn ervaring).

Wat ook mist is veel meer nieuwe content en nieuwsberichten. Maarja, het is een gratis site he? We hebben hier geen betaalde nieuwsredactie zitten... helaas!
 
Wat ook mist is veel meer nieuwe content en nieuwsberichten. Maarja, het is een gratis site he? We hebben hier geen betaalde nieuwsredactie zitten... helaas!
Al lijkt het wel dat je er veel tijd in steekt René en dit ook "professioneel" doet. Wat menigeen al weer jaren weet te waarderen. Iets wat ik weer bij mijn hobby ook mis.
 
voor mij is dit forum en de voorgangers ervan goed te volgen omtrent problemen en nieuwe ontwikkelingen. Ziggo heeft dan wel een eigen community maar na de laatste overhaul vind ik het minder overzichtelijk daar.
geen regelmatiger poster van mijn kant want ik heb bepaald niet de technische vaardigen zoals van anderen hier.
waardeer al jaren dat Rene dit forum in de lucht heeft.
 
Lees hier al jaren elke dag (bijna) alle berichten.
En op elk forum heb je nu eenmaal ups -en downs.
Het officiële Ziggo forum is voor mij compleet onleesbaar, ik begrijp niet hoe je in één keer bij het laatste bericht in een draadje komt.
Hier is dat veel makkelijker.
 
Zeker zin dit forum. Qua discussies maar ook vaak goede hulp gehad hier.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan