Hebben jullie tips....

A

ALE

Hoi,

Na meer dan 5 jaar bij Chello te zijn geweest is bij mij de maat vol. Ik ben destijds begonnen met Classic, daarna Plus en nu Extreme. Vanaf begin dit jaar heb ik erg veel storingen gehad, modem loopt te "klapperen", dan wel dan geen connectie. Reeds een fortuin verbeld met de helpdesk die zondermeer bereidwillend waren mij te helpen, echter zonder resultaat. Er is dit jaar zeker al 6 keer een monteur bij mij over de vloer geweest die mijn gehele "installatie" heeft nagekeken. Ze hebben 2 x de splitter (of hoe je dat ook noemt) vervangen en heb momenteel reeds mijn 4e nieuwe modem. Bekabeling klopt volgens zijn zegge. Volgens de monteur ligt het niet bij mij maar aan de wijkcentrale. Ook daar zijn al diverse handelingen aan verricht, maar tevergeefs. De rest van de buurt heeft weing tot geen last van storingen. Raar maar waar. Vanaf afgelopen donderdag meer dan 13 uur in totaal geen internet gehad !

Nu mijn vraag:
Ik wil mijn abonnement bij Chello opzeggen echter bij de overgang van Plus naar Extreme heb ik een document getekend waar je een jaar aan vast zit. Ik wil hier onderuit met een normale opzegtermijn van een maand. Vandaag heb ik een aangetekende brief naar hen gestuurd dat ik de overeenkomst wil ontbinden per 1 augustus a.s. wat inhoudt dat ik per 1 september vrij man ben.

Nu verwacht ik dat UPC mij aan het contract wil houden (voorgevoel). Hebben jullie hier enige ervaring mee ? Tips wat je indeze het beste kan doen of juist niet moet doen.
Bij voorbaat dank voor de reacties,


ALE
 
Zij zullen jou zeker aan je contract houden of jij moet kunnen bewijzen
dat ze een wanprestatie leveren en dat is niet makkelijk! Ik heb ook extreme
en als ik jou problemen had deed ik een downgrade naar starter, dat kost
je dan wel € 30 .- maar dat heb jij in 1 maand terugverdient. Dan dien je
dat jaar uit met starter en neemt ergens anders ADSL.
;) joopata
 
Normaal gesproken geldt bij UPC, zoals overal, contract is contract.
Bij jou is echter al 6 keer een monteur geweest en de problemen zijn nog niet opgelost.
Bij andere mensen in een vergelijkbare situatie is wel eens eerder opzeggen toegestaan.
Dus wie weet.
 
Ik zou het inderdaad gewoon proberen.

En anders inderdaad het starter abbo nemen. En dan bijvoorbeeld versatel ADSL. Zelfde snelheid als extreme.. minus de normale ADSL gevolgen ;) dan zit je op:

9 € KPN, 40 € Versatel, 15 € Chello = 64 €. Dus nog goedkoper.

Greetz
 
Niet nakomen van afspraken, of niet naar afspraak geleverde zaken, zijn zeker ook met de introductie van het nw alg burg. wb, die de consu-ment meer bescherming biedt, zijn de mogelijheden uitgebreid om klan-ten meer "macht"tegeven.

Het bewijs dat de boel wel goed zou zijn ligt bij de "aanbieder"cq verkoper.

Dus spreek kwello aan op het gebrekkige product en EIS genoegdoening

Tel-fax nrs zijn hier ergens tevinden, doe er je voordeel mee
 
Terug
Bovenaan