• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Heb een 2de chello modem maar..... PLZ HELP

U

unreal

:) Ik heb het voor elkaar, ik heb 2 chello abonnementen gehad bij pa en ma. Nu heb ik 1 abonnement opgezegd en ze zijn vergeten de modem mee te nemen. Dus ik dacht MOOOI gratis internet. Dit werkte voor 2 maanden maar nu niet meer. Ik krijf nu een IP adres die begint met 10.?.?.? Nu is mijn vraag, hebben ze deze modem nu geblokt op het netwerk en is er een manier om de modem toch te kunnen gaan gebruiken. Nog iets zijn die terayon modems universele modems, al zou ik hem bijvoorbeeld in een gebied aansluiten waar gin chello zit maar @home bijvoorbeeld zou dat dan werken????
 
ik heb nu ook een ip met 10.32........ maar dat komt omdat ik de rekening niet heb betaald, maar branden gewoon alle lampjes bij jou??
bij mij loopt er 1je te flikkeren, maar wat je kan proberen is naar https://aps/ gaan (denk niet meer dat het lukt.)

greetz W33-man
 
ik heb nu ook een ip met 10.32........ maar dat komt omdat ik de rekening niet heb betaald, maar branden gewoon alle lampjes bij jou??
bij mij loopt er 1je te flikkeren, maar wat je kan proberen is naar https://aps/  gaan (denk niet meer dat het lukt.)

greetz W33-man

bij mij staat de modem op online net zoals normaal en ik krijg inderdaad ook een 10.?.?.? ip code. ik heb in dos geprobeerd om een ping an tracert uit te voeren en dat werkt perfecto. Ik hoop dat er een manier is om de modem werkende te krijkgen

Unreal Out
 
HEB IK NOG GIN OPLOSSING GEVONDEN OM ME 2e CHELLO MODEM TE LATEN WERKEN PLZ WHO CAN HELP ME !!!!!!

Unreal Out
 
Terug
Bovenaan