Heb Chell0 Plus nu 3 a 4 maanden kan ik stoppen?

S

SuperVisor

hey mensen ik heb nu chello plus 3 a 4 maanden maar wil stoppen omdat ik tog niet egt blij er meej ben te sloom.... vooral voor spellen te hosten.. maar daar voor heb ik 4 jaar ongeveer chello clasic gehad.. ik hoop dat ik er van af kom ik hoor het wel groeten SuperVisor

Bijlage Chello plus Verbinding
 
SuperVisor zei:
hey mensen ik heb nu chello plus 3 a 4 maanden maar wil stoppen omdat ik tog niet egt blij er meej ben te sloom.... vooral voor spellen te hosten.. maar daar voor heb ik 4 jaar ongeveer chello clasic gehad.. ik hoop dat ik er van af kom ik hoor het wel groeten SuperVisor   

Bijlage Chello plus Verbinding

hey neef! wat een slechte snelheid ik woon paar huizen verder maar ik haal volle snelheden met classic :-\ en nee je zit echter aan een jaar contract vast
 
Naar mijn mening kun je de overeenkomst ontbinden, omdat de door hun gemelde snelheden niet behaald kunnen worden. Wat inhoudt dat zij hun plicht niet nagekomen zijn, dus heb jij het recht om de overeenkomst te ontbinden nadat je ze schriftelijk ingebreke hebt gesteld. Wel moet je zeker weten dat het niet aan jouw instellingen ligt. :police:
 
Probeer op https://test.net.upc.nl/ je snelheid te testen. Dit is stukken betrouwbaarder waar speedtest alleen handig is om een snelle indicatie van je snelheid te geven.
 
ja ik had een server draaien ja maarja ik ken mensen met demon zelfde snelheid dan wat wij hooren te hebben... en die kunnen veel meer man aan met demon... dan met chello... dus daarom wil ik overstappen adsl van demon schijnt ook stabieler te zijn ik wil nu gelijk stoppen:(:(

neef help me:P
 
Weet je welke algemene voorwaarden van toepassing waren vorig jaar ?
Want volgens mij zijn die van een jaar vanaf 1 januari pas ingegaan.

Op de site van Coax kun je het volgende lezen:

Vervolg: Nieuwe voorwaarden chello

4 Jan. '05 Zojuist ontvingen wij een reactie van UPC/chello op onze vragen. Klanten die voor 1 januari 2005 een abonnement hebben genomen, en deze niet wijzigingen, behouden het recht om het abonnement per maand op te zeggen. Nieuwe abonnees kunnen slechts 1 maal per jaar opzeggen. Verder is er, volgens UPC/chello geen sprake van een hardere aanpak van overschrijdingen van de datalimieten.

Trouwens als Chello de snelheid heeft die je nu laat zien met eeen plus aansluiting is dat een wanprestatie en kun je er volgens mij zo af.
Maar ik zou gewoon bellen en zeggen wat je er van denkt en dat je er vanaf wilt.

Laat ze maar met een oplossing komen.
 
Als de topicstarter 3 a 4 maanden geleden is overgestapt van classic op plus heeft hij vanaf dat moment weer een jaarcontract.

Lage snelheden of zo zijn geen geldige reden om je contract op te zeggen, want in de voorwaarden van chello staat duidelijk dat ze geen (minimum) snelheid, uptime oid garanderen.

Advies:
Regelmatig een snelheidstest draaien op de officiële Chello testserver.
De resultaten iedere keer samen met een klacht via https://qmail.upc.nl/ aan chello sturen.
 
Nee dat klopt, maar ze misleiden je wel door de reclame die ze maken mbt "snel" downloaden en uploaden.
Waarom geef je anders de snelheden op als je je toch niet aan houdt? Ik heb zelf mijn chello abbonement opgezegd en heb Demon DSL aangevraagd. Maar ja ik zat al 4 jaar bij chello.
 
Terug
Bovenaan