• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

HDTV: Ben jij al gebeld / benaderd door UPC?

T

tales

dit vond ik net op computeridee. vond het beter om een nieuwe topic te openen kun je meteen zeggen of je hem heb gehad:)

UPC van start met HDTV
donderdag 8 juni 2006 12:12
door: Redactie Computer Idee
UPC start vandaag met High Definition televisie (HDTV). Deze week nog zal "een eerste selecte groep UPC klanten" een MediaBox voor HDTV krijgen. Het UPC netwerk is HD-ready, net als de nieuwe HDTV Box van Philips.


Vanaf morgen kan zo naar verschillende HDTV-kanalen gekeken worden. Medewerkers van UPC zullen in deze periode telefonisch enquêtes afnemen naar de praktijkervaringen met de HDTV Box. Met alle informatie van de gebruikers kunnen UPC en leverancier Philips zonodig nog kleine aanpassingen maken in de software. Nieuwe software-versies kan het bedrijf zoals gebruikelijk automatisch installeren via het netwerk.

Via Nederland 2 is het wereldkampioenschap voetbal in HD-kwaliteit te zien. De betaalzender Sport 1 brengt ook veel voetbal in HD-kwaliteit, te beginnen met de wereldkampioenschappen voetbal. De betaal-tv-zender zal daarna ook wedstrijden uit de belangrijkste Europese voetbalcompetities en vele andere internationale sportwedstrijden in het HD-kwaliteit uitzenden. Op de betaalzender Film 1 zullen de nieuwste Hollywood-films in HD-kwaliteit te zien zijn. HDTV-klanten ontvangen ook het kanaal National Geographic in HD-kwaliteit.

Wie precies tot de selecte groep hoort, is niet bekend. Wel zegt UPC dat geïnteresseerden die zich tot op heden hebben gemeld via de website Ervaarhdtv.nl voorrang zullen krijgen.
 
Uiteraard HD gebeld maar die wisten van niets.... ???
 
Het gaat hier om een x-aantal proefpersonen, mensen die zich als eerste hebben ingeschreven op de site ervaarhdtv.nl.
 
topic titel aangepast. Dus alleen om te melden of je bent benaderd, en wanneer de decoder wordt geleverd..
 
Yes, ik ben gister om 19:30 gebeld. (postcode 1087)
Had me vanaf dag 1 ingeschreven voor HDTV.

Heb er bij vermeld dat ik een Philips LCD tv heb (HDMI HD ready etc etc...) , hierdoor werd er een "uitroep teken!" bij mijn aanvraag gezet.
Weet natuurlijk niet dat men dat echt gedaan heeft.

Man aan telefoon gaf toe dat er idd problemen zijn/waren met andere merken tv's dan philips' en het een goed punt was om te noemen wat voor merk TV je hebt.
 
Ongeduldig dat ik ben heb ik zelf ook ff gebeld...

In eerste instantie een algemeen antwoord....wordt ik na 10 minuten keurig door dezelfde heer teruggebeld dat ik in aanmerking kom en deze week wordt gebeld voor een afspraak te maken.... :6
Deze HD-medewerker had mij namelijk eerder aan de telefoon gehad en kon me toen geen antwoord geven...nu hij het wel wist vond hij het wel zo netjes om mij daar even over te bellen...toppie...deze medewerker krijgt een pluim!! :6
 
Postcode 6932 aangemeld op 31 maart ... nog niet gebeld

Wat was eigenlijk de eerste datum dat je kon aanmelden ?
 
Ik heb zo het vermoeden dat de eerste letter van je achternaam van belang is in de volgorde van terugbellen. Met de W is het altijd lang wachten.
 
Ben net gebeld over de uitlevering. Alleen zei de beste man dat ze niet genoeg boxen zouden hebben, en dat ik weer wordt benaderd wanneer dat wel het geval is.

En jawel ==> Ze maakte hiervoor excuses!! :6

3317PN - Dordrecht Begin april aangemeld.
 
RobertWebbe zei:
Ik heb zo het vermoeden dat de eerste letter van je achternaam van belang is in de volgorde van terugbellen. Met de W is het altijd lang wachten.

Ik zit helemaal voorin in het alfabet, en ben nog niet gebeld. Was trouwens ook vrij vroeg met aanmelden bij
ervaarhdtv.nl: eind maart.
 
Terug
Bovenaan