• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

HBO GO kan niet registreren

  • Onderwerp starter Onderwerp starter kunoichia
  • Startdatum Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
K

kunoichia

Sinds begin deze maand HBO.

Probeer HBO account te maken. Stap 1 lukt, provider aanklikken, die je dan doorlust naar mijnziggo om je gegevens in te vullen.

Zodra dat gedaan is moet je email invullen en gebruikersnaam en akkoord geven.

xxdtJXN.png


Dus ik voor het weekend al Ziggo gebeld en zouden terugbellen op mobiel, word uiteindelijk maandag op me vaste nummer gebeld door een vriendelijke gozert.
Modem gereset etc en moest half uurtje later even opnieuw proberen.

Nog steeds hetzelfde, gozer zei dat hij dit al dacht omdat hij hetzelfde had met een andere klant.

Vertelde me dat het niet meer in zijn handen was en maar moet wachten op telefoontje dat het verholpen is.

Erg kwalijke zaak aangezien HBO Go toch wel een groot deel van je abbo is, en ze dus geen idee hebben waarom zoiets simpels als een registratie niet werkt.

Andere mensen met zelfde probleem, en is het reëel om aan te geven deze maand gratis of in ieder geval maar 50% van abbokosten te betalen mits ik komende 2 dagen geen oplossing heb?
 
Na dagelijks contact met een medewerker van ziggo lukt het sinds vandaag een account aan te maken voor HBO GO.

Was vervelend, maar moet zeggen niks dan lof voor de medewerker van ziggo waarmee ik intensief contact heb gehad afgelopen tijd.

Welkome verrassing tussen het normale helpdesk niveau van Ziggo.
 
Ik heb steeds een andere probleem: al zit ik thuis op de bank, beweert HBO GO dat ik in het buitenland zit!:shock::shock::shock:

De oplossing (in mijn geval) was VPN op mijn iPad aanzetten. Wat in principe belachelijk is. Dan kan ik gebruik van HBO GO maken. Meest belachelijk is, als ik werkelijk in buitenland zou zijn en VPN aan staat, kan ik dan nog steeds van HBO GO gebruik maken. :cool:
 
Dat is inderdaad wel heel vreemd. Als je via een whois site je IP Adres bekijkt, welke provider en land krijg je dan te zien? Mocht je niet weten hoe dit werkt, stuur mij dan een PB met je postcode+huisnummer en klantnummer, dan kijk ik het voor je na.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan