Handtekening toevoegen

marz

Forum Gebruiker
Berichten
181
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Waar kan je je handtekening plaatsen?
Ik kijk er blijkbaar overheen, al meerdere keren gezocht.

Alvast bedankt
 
Gezien het topic waar hij het plaatst denk ik dat marz het over dit forum heeft en dat hij automatisch een stukje tekst onder zijn berichten wil hebben
 
Klopt wat thegrouch zegt. Ik zie soms aan de onderkant teksten staan, dit lijken handtekeningen. Het gaat inderdaad om een handtekening op dit forum.

Bedankt.
 
Een handtekening is niet mogelijk. Er is een uitzondering voor moderators.
 
Het is machtsvertoon. Of, met andere woorden, het is technisch mogelijk maar wij als leden mogen er geen gebruik meer van maken. De optie is bewust door Ziggoforum.nl weggehaald. Waarom is mij een raadsel. Misschien om te voorkomen dat mensen beledigende dingen gaan schrijven: de leiding vertrouwt ons niet. Als dat het geval is, ben ik het met Steven Fry eens
“It's now very common to hear people say, 'I'm rather offended by that.' As if that gives them certain rights. It's actually nothing more... than a whine. 'I find that offensive.' It has no meaning; it has no purpose; it has no reason to be respected as a phrase. 'I am offended by that.' Well, so fucking what."

Net zoals heel veel dingen tegenwoordig, iets van je eigen persoonlijkheid laten zien wordt niet gewaardeerd, getolereerd of geaccepeteerd. Grijze gehaktballen zijn alleen maar welkom in deze New Forum Order.
 
Laatst bewerkt:
De reden dat handtekeningen zijn uitgeschakeld is omdat we hier eigenlijk met een schone lei zijn begonnen. Daarbij heb ik zoveel mogelijk toeters en bellen uitgezet.
Waarom? Omdat dit soort forums voor nieuwe gebruikers vaak overweldigend over kan komen. Daarom is er gekozen om alles zo minimalistisch mogelijk te doen, en daar waar nodig uit te breiden.

Het feit dat het nu pas door iemand wordt opgemerkt geeft al aan dat het niet erg gemist wordt.

@HP Deskjet ik weet niet waar je het allemaal over hebt, maar je kunt je profiel aanvullen met zoveel details als je zelf wilt door naar https://ziggoforum.nl/account/personal-details te gaan. Onderaan staat een veld waar je je zelf kunt voorstellen. Bij jou is dat nog leeg.
 
Terug
Bovenaan