• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Handleiding UBEE UVW3200 updaten AUB!

Status
Niet open voor verdere reacties.

m4v3r1ck

Forum Gebruiker
Berichten
393
Beste Ziggo,

Zouden jullie een nieuwe versie willen uitbrengen van "20110426_Geavanceerde_gebruikershandleiding_internet_UBEE_v1.0_web_tcm14-15225.PDF"?
De laatste versie die ons beschikbaar wordt gesteld is Versie 1.0 van 26 april 2011! :shock:

https://static.ziggo.nl/images/20110426_Geavanceerde_gebruikershandleiding_internet_UBEE_v1.0_web_tcm14-15225.PDF

Mijn UBEE UVW 320B modem heeft inmiddels hardware versie 4.0.0 & firmware versie 9.9.6004. De user interface (UI) en opties zijn zodanig gewijzigd dat een update wenselijk is!

Tevens mijn verzoek om in de nieuwe versie ook de schermafbeeldingen schaalbaar te maken zodat klanten met een hoog resolutie beeldscherm deze plaatjes ook goed kunnen lezen als de .PDF beeldvullend wordt weergegeven.

handleiding_ubee_uvw320b_v1_042011.jpg


Ik hoop dat jullie deze nieuwe versie snel online kunnen hebben! :thumb up:

Hartstikke bedankt alvast.

Hartelijke groet, Berend
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Tja, de grote firmware aanpassing, die de layout volledig aangepast heeft, is al in oktober 2012 doorgevoerd. Ik heb toen als eens aangegeven dat zo'n verandering een update van de handleiding vraagt.

Die firmware heeft een mand op mijn Ubee gezeten en is toen terug gedraaid. In februari 2013 is hij toen in verbeterde vorm terug gekomen. Als reactie erop heb ik toen hier de grootste aanpassingen geplaatst. Ik heb toen ook niet zien aankomen dat twee jaar na dato, de handleiding nog steeds niet aangepast is. (Iets wat hooguit een of twee dagen werk is).
 
Tja, de grote firmware aanpassing, die de layout volledig aangepast heeft, is al in oktober 2012 doorgevoerd. Ik heb toen als eens aangegeven dat zo'n verandering een update van de handleiding vraagt.Die firmware heeft een mand op mijn Ubee gezeten en is toen terug gedraaid. In februari 2013 is hij toen in verbeterde vorm terug gekomen. Als reactie erop heb ik toen hier de grootste aanpassingen geplaatst. Ik heb toen ook niet zien aankomen dat twee jaar na dato, de handleiding nog steeds niet aangepast is. (Iets wat hooguit een of twee dagen werk is).


Dank voor je reactie Briolet!

Ik zal eens jouw versie bekijken, wellicht genoeg voor mijn probleem.

Het lijkt mij zelfs een mooie klus voor een stagair! Geen cent teveel hoor, want Ziggo heeft tenslotte aandeelhouders! ;)

En idd , als ze de basis van versie 1.0 nemen hoeft dat idd geen semester te duren Tenslotte; geen tijd is ook prioriteit!

Ik hoop wel dat ze er schaalbare schermafbeeldingen aan toevoegen. Dan lijkt het mij een mooie geavanceerde handleiding worden! Een document dat je er graag nog eens op naslaat!

Groet, Berend
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan