Handbal en andere sporten tegen betaling

Status
Niet open voor verdere reacties.

Bordewolf2022

Forum Gebruiker
Berichten
1.007
Internet
 1. DELTA
Digitale TV
 1. DELTA

Ik zie steeds weer dit soort negatieve berichten verschijnen over Viaplay. Het is echter niets anders dan dat Ziggo Sports jarenlang heeft gedaan bij KPN, Delta en T Mobileklanten.

Zaken veranderen en je kan Viaplay niet verwijten dat ze het niet gratis doen, het is een betaaldienst.
Ik heb jarenlang voor Formule1, Engels Voetbal, tennis en handbal moeten betalen a 15 euro per maand. Viaplay is goedkoper en de streams lopen de laatste tijd prima.
Presentatie is steeds professionelen.

Het enige wat ik er op tegen heb is dat er geen vast kanaal is. Sport via streaming vind ik verre van prettig.

En zo veel onvrede kan er dus niet zijn, alleen onder de Ziggoklanten die hun gratis kanaaltje kwijt zijn waar ze al die sporten op konden zien.
Maar raad eens: daar betaal je gewoon voor via je abonnement. Het moet in de lengte of de breedte gewoon betaald worden.
 

kerby

Forum Gebruiker
Berichten
963
Internet
 1. Ziggo
Digitale TV
 1. Ziggo
Als ik met 1 abonnement al mijn sporten zou kunnen zien zou ik dat meteen doen, wie het ook brengt.
Zelfs als het viaplay is met hun matige app.
Maar omdat alles zo versnippert is zal ik meerdere abo's moeten nemen wat toch wel de spuigaten uit begint te lopen.
 
Topicstarter
Topicstarter
Bordewolf2022

Bordewolf2022

Forum Gebruiker
Berichten
1.007
Internet
 1. DELTA
Digitale TV
 1. DELTA

Wordt nog mooier. Hier weer de stelling dat er geen 6 races gratis waren. Je kon vanaf het begin viaplay minimaal 3 maanden gratis krijgen en dus 6 races gratis zien zelfs met de kans om daarna op te zeggen. Viaplay heeft zich wel degelijk aan de belofte gehouden.

Maar op het internet doet men er alles aan om er van alles bij te halen om Viaplay te bashen.
 

Jarco Kriek

Forum Gebruiker
Berichten
764
Ik ben wel benieuwd hoe jij aan de wijsheid komt dat alle Nederlanders zonder een abonnement te kopen drie maanden gratis naar Viaplay konden kijken?

Hoe kom jij tot de onderbouwing dat Viaplay zes races via een eigen sublicentie of in eigen beheer zonder te betalen aan alle Nederlanders in het raceseizoen 2022 heeft aangeboden?

En wat betreft Viaplay bashen. Totaal geen sprake van. Maar als Viaplay een keiharde belofte die zij zelf in meerdere persberichten en tijdens meerdere persmomenten uit eigen beweging heeft gedaan en die niet nakomt dan kan je verwachten dat je daar op wordt gewezen.
 
Topicstarter
Topicstarter
Bordewolf2022

Bordewolf2022

Forum Gebruiker
Berichten
1.007
Internet
 1. DELTA
Digitale TV
 1. DELTA
Tot nu toe geef je in elk artikel Viaplay een schop na door een oude koe uit de sloot te halen.
maar bij alle providers kon men gewoon Viaplay aanschaffen, ik heb de eerste 2 a 3 maanden niets betaald, en ook de app was de eerste maanden gratis. Het is dus maar net hoe je het leest.

Viaplay heeft nergens gesproken over sublicenties, wel dat iedereen er 6 gratis konden kijken. Ze hebben niet verteld hoe destijds, maar het kon wel degelijk. Viaplay was na de gratis periode gewoon weer opzegbaar.
 

Jarco Kriek

Forum Gebruiker
Berichten
764
Geef mij nu eens duidelijk aan hoe ALLE Nederlanders Viaplay gratis drie maanden hebben kunnen kijken?

Bij alle providers??? Dus als klant van bijvoorbeeld Online.nl, Freedom Internet, Youfone of Budget kan je bij deze provider een Viaplay-abonnement kopen waarmee je drie maanden gratis naar Viaplay kon kijken?

Gratis kijken bij KPN? Als promotionele actie negen maanden gratis voor nieuwe klanten. Bestaande klanten niet gratis maar tijdelijk met korting enkele maanden €9,99 ipv €13,99 -> https://www.totaaltv.nl/nieuws/kpn-...ieuwe-klanten-korting-voor-bestaande-klanten/

Gratis kijken bij Ziggo? Alle klanten de mogelijkheid om Viaplay voor vier maanden voor 20 euro te bekijken, daarna normaal tarief -> https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-alle-klanten-viaplay-4-maanden-voor-20-euro/

Gratis kijken bij Delta/Caiway? Viaplay bij beide Delta Fiber Nederland-aanbieders gaat vanaf 1 maart tot 1 augustus €8,99 kosten. Daarna gaan Delta en Caiway dit abonnement een euro goedkoper dan de streamingdienst zelf aanbieden, namelijk €12,99 per maand. -> https://www.totaaltv.nl/nieuws/viaplay-ook-lineair-in-aanbod-delta-en-caiway/

Gratis kijken bij T-Mobile? Alleen nieuwe klanten konden Viaplay vier maanden gratis kijken. Bestaande klanten moesten abonnement kopen -> https://www.totaaltv.nl/nieuws/viaplay-bereikt-overeenkomst-met-tmobile-vier-maanden-gratis-kijken/

Gratis bij Viaplay zelf? Nederlanders die voor de marktintroductie van Viaplay op 1 maart een jaarabonnement bij vooruitbetaling kochten, konden dit tegen een gereduceerd tarief van 99 euro doen. Niet gratis dus maar omgerekend €8,25 per maand -> https://www.totaaltv.nl/nieuws/viaplay-maakt-jaarabonnement-goedkoper-dan-aanbiedingen-ziggo-en-kpn/

Dus ik ben echt zeer benieuwd op welke wijze volgens jou dan ALLE Nederlanders gratis drie maanden naar Viaplay en dus de beloofde zes gratis races konden kijken?

En over sublicentie. Viaplay bezit de uitzendrechten voor Nederland. Viaplay Nederland belooft zes races gratis aan te bieden. Dan moet dit gebeuren via het eigen platform van Viaplay Nederland of op een zender die gebruik maakt van een sublicentie of een sublicentie van Viaplay Nederland heeft gekocht, Viaplay Nederland kan zich dus niet verschuilen achter de vier gratis races die door RTL Duitsland worden aangeboden omdat dit ten eerste gebeurde via een Duitse sublicentie van Sky (waar Viaplay totaal geen invloed op heeft) en die niet door alle Nederlanders gratis te bekijken is. Hetzelfde geldt voor de Froncorchamps race in België die door VRT werd uitgezonden met een sublicentie van Telenet en waar Viaplay totaal geen invloed op had.

Maar ik vind het prettig om te zien dat jij Viaplay inmiddels geheel in de armen heb gesloten ondanks alle kritiek die je voorheen over deze streamingdienst had. Ik hoop voor Viaplay dat er meer Nederlanders zijn die dezelfde liefde voor hen voelen dan jij.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Berichten
1.677
Internet
 1. Ziggo
Digitale TV
 1. Ziggo
Kleine correctie: Bij Ziggo waren de eerste 2 maanden gratis wanneer je voor het einde van de tweede maand weer opzei. Deed je dat niet, dan betaalde je dus € 20 voor de eerste 4 maanden. Verder ben ik het helemaal met je eens.
 
Laatst bewerkt:

aartstyle

Forum Gebruiker
Berichten
370
Jarco heeft gewoon gelijk. Al zou je met een trucje zes races gratis hebben kunnen kijken, dat was niet zoals het overkwam als je het artikel las. Gratis kijken valt bij mij niet onder een proefperiode en dat je dan zelf moet opzeggen. Het zal feitelijk wellicht wel kunnen, maar zo komt het niet over. Is voor mij gewoon misleiding.

Ik heb Viaplay opgezegd om meerdere redenen:
* Beeldkwaliteit in het algemeen. De huidige kwaliteit is gewoon echt te laag voor een premium (sport)zender waar je dikke knaken voor betaalt
* De niet altijd stabiele beeldkwaliteit. Laatste tijd toch regelmatig dipjes in kwaliteit ondanks de stabiele bedrade verbinding. Nog even afgezien bij de complete onderbrekingen zoals laatst bij de wedstrijd van Man united.
* Ik zap er niet meer langs. Daardoor merk ik dat ik veel minder voetbal kijk omdat ik niet blijf hangen.
* De houding van viaplay. Niet alleen de zes wedstrijden, maar de gehele houding en het ontbreken van communicatie (ook over die zes wedstrijden) richting de klanten. Het in de doofpot stoppen van de algehele storing(en) etc.

Heeft streaming dan geen toekomst? Jazeker wel! Maar viaplay heeft voor mij gewoon een slechte start gemaakt. Mijn contract verloopt vlak voor start f1 seizoen. Mocht Viaplay aankondigen het beeld te gaan verbeteren en met een mooie aanbieding komen dan haak ik wellicht nog in. Anders wordt het F1 tv.
 

Jarco Kriek

Forum Gebruiker
Berichten
764
Ik heb vandaag naar aanleiding van dit topic contact gehad over de hier genoemde twee maanden gratis Viaplay kijken bij Ziggo. Dit omdat in alle perscommunicatie hierover niet wordt gesproken. Het gaat naar nu blijkt niet om alle Ziggo-klanten die deze aanbieding hebben ontvangen. De actie voor ALLE klanten bij Ziggo was vier maanden voor 20 euro en dus geen gratis kennismakingsperiode.

Ik ben ook echt zeer benieuwd naar de onderbouwing van de uitspraken van meneer de wolf maar vooral ook naar de manier hoe hij en anderen drie maanden gratis naar Viaplay hebben kunnen kijken.
 

casperd

Forum Gebruiker
Berichten
2.206
Internet
 1. Ziggo
 2. KPN
Digitale TV
 1. Ziggo
Het Ziggo aanbod was 4 maanden voor 20 euro; maar het was niet 5/5/5/5, maar in plaats daarvan was het 0/0/10/10. Het was wel bekend en ik heb na 3 maanden het weer opgezegd. (Dus 10 euro voor 3 maanden)

Dus tedhnisch gezien kon je 2 maanden bij Ziggo gratis naar viaplay kijken en het daarna opzeggen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan