Groot aantal huishoudens in Vleuten krijgen glasvezel

Provider Forum

Officieel account
Berichten
76
1692114963256.png
In Vleuten krijgen 4.000 adressen toegang tot supersnel internet via glasvezel van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste adressen, bestaande uit huishoudens en ondernemers, vanaf januari 2024 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps). Open Dutch Fiber en T-Mobile sluiten hiermee opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

De in totaal 4.000 adressen in Vleuten zijn verdeeld over Vleuterweide Noord/Oost/Centrum, Máximapark, Parkweg, Lage Haar en Rijndijk. De werkzaamheden beginnen september 2023 en bewoners en ondernemers worden door T-Mobile en Open Dutch Fiber geïnformeerd over deze werkzaamheden. Voor bewoners en ondernemers die op de hoogte willen blijven van het aanlegproces en meer willen weten over de specifieke gebieden in Vleuten is een speciale pagina ontwikkeld met meer informatie.

Verder lezen...
 
Toppie. Die mededeling hebben we hier maanden geleden ook gehad. Vervolgens is in de hele wijk heel veel kabel gelegd tot aan de voortuin. De werkzaamheden zijn klaar en de kabels liggen nog steeds tot aan de voortuin bij iedereen. Leuk project maar er wordt nauwelijks gebruik van gemaakt. Zal wel komen door de kosten. Als ik een vergelijkbaar pakket wil als wat ik nu bij Ziggo heb dan ben ik (na de nieuwe klant korting) slechts 2 euro goedkoper uit per maand. Maar dan verlies ik wel de kortingen op mijn mobiele abonnementen bij Vodafone waardoor ik per saldo duurder uit zou zijn. En ik ben vast niet de enige :)
 
Als Open Dutch Fiber gaat leggen heeft wel gevolgen. Geen KPN en dochternemingen. Gaat niet gebeuren en denk ik ook nooit.
Waarbij KPN altijd achteraf zelf nog kan gaan aanleggen of ODF overnemen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan