• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Groen beeldscherm

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

Jay2804

Ik vind het toch heeeeel jammer dat since de laatste upgrade van mijn Sony Xperia Z (4.3) de Tv App alleen maar nog een groene beeldscherm laat zien. Weet niet of dit ooit nog opgelosst word, maar zou graag weten of hier ueberhaupt nog aan gewerkt word. Heel jammer want de app was een van de redenen dat ik een tab gekocht heb.:sad::sad:
 
misschien helpt het door de app te verwijderen en daarna weer opnieuw te installeren?
 
Volgens een reactie van Ziggo in de play store zou de app weer moeten werken met build 10.4.1.B.0.101, dus misschien even kijken of er een update voor je telefoon beschikbaar is.
 
ziggo tv app

ik heb de app merdere keer deinstalliert en opnieuw installiert. geen update beschikbaar en altijd nog steeds groene scherm :cry::cry:
 
phone of tablet Xperia en welke type heb je precies? Voor SGP321 tab is die .101 build wel beschikbaar
 
Ik heb sinds gister een Sony Xperia Tablet Z Wifi (SGP311), en helaas ervaar ik met de Ziggo app hetzelfde; een raar groen beeld als ik een TV zender probeer te kijken (geluid werkt wel gewoon). Erg vervelend, vooral omdat ik dit tablet speciaal heb gekocht om TV mee te kijken.

Ik heb nu firmware 10.4.B.0.577 (Android 4.3) er op staan, en dit lijkt de meeste recente versie te zijn want de update-check zegt dat ik de nieuwste firmware draai.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Groen Beeldscherm opgelost

Hi, inderdaad heb ik de update op mijn Sony doorgevoerd...en het werkt!!!! YYIIIPPPIIIEEHH en ook de flakkernde scherm problem is nu weg.
Bedankt!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan