Greys anatomy seizoen 14

D

Diane

Aangezien vanavond de laatste aflevering van greys anatomy seizoen 14 word uitgezonden, wanneer kunnen we seizoen 14 op on demand verwachten???
 
Ipv seizoen 14 erbij is nu alles van grey's anatomy verdwenen bij on demand :-\
 
En dat was al een tijdje duidelijk via laatste kans waar de serie al een tijdje in stond, rechten verlopen.
Dit kan je overkomen bij Ziggo en ook bij Netflix die ook regelmatig iets verwijderen waar ze geen rechten meer op hebben.
Eigenlijk moet je toegevoegde series en films direct bekijken om dit te voorkomen of laatste kans in de gaten houden.
Als het in laatste kans komt dan kan je die maand nog kijken daarna is het voorbij.
 
Laatst bewerkt:
Het ging juist om seizoen 14.
Daarom heb ik niet gekeken tot wanneer de andere seizoenen werden aangeboden.
 
Ja daar is het gewoon afwachten wie de rechten nu krijgt en dat is een tombola dat kan zijn Videoland, Netflix, Ziggo, Nederland ziet of nog een ander kanaal.
 
Ook bij KPN is Grey's Anatomy verdwenen...

Erik_ van het KPN Forum zei:
Goedemorgen! Zoals Peter al aangeeft hebben de films en series die On Demand te zien zijn, allemaal een datum tot wanneer ze beschikbaar zijn. Je ziet dit terug als je op de aflevering of film staat die je wilt kijken. Bovenaan in het scherm staat dan een blauw blok met informatie over de aflevering of serie. Rechtsboven in de hoek staat de datum tot wanneer het beschikbaar is.

Specifiek wat Grey's Anatomy betreft was deze te zien tot 1 juli. Wel zien we dat deze over het algemeen zes maanden te zien is, en dan weer een maand of zes niet. Dus ik verwacht dat jullie in januari 2019 verder kunnen. Afhankelijk van waar je was gebleven kun je ook op tv verder kijken. RTL Lounge zendt op het moment seizoen 10 uit. Seizoen 11 vindt je op Net 5 en SBS9.
 
Terug
Bovenaan