Gratis aansluiting voor inwoners van Zwammerdam en Bodegraven Nieuwerbrug

Provider Forum

Officieel account
Berichten
76
Inwoners van Zwammerdam en Bodegraven Nieuwerbrug kunnen gebruik maken van een speciaal aanbod via Freedom.
Op dit moment wordt er glasvezel aangelegd. Je kunt jouw huis nu kosteloos voorzien van een glasvezelaansluiting van Delta Fiber.

Hoe werkt het?​

Woon je in een van de genoemde plaatsen en wil je graag een glasvezelinternetabonnement, bestel dan voor 18 maart 2024 een abonnement bij Freedom Internet of wijzig je abonnement. Er gaat daarna een seintje naar het netwerk van DELTA Fiber en zij zorgen dat er kosteloos een glasvezelaansluiting in je woning wordt geplaatst. Dit scheelt je maar liefst 650 euro aan activatie- en aansluitkosten.

Abonnement wijzigen​

Woon je in een van de bovenstaande gebieden en heb je al een abonnement van Freedom, maar wil je deze wijzigen naar een glasvezelinternetabonnement over het netwerk van DELTA Fiber?

 
Wat een bullshit verhaal !!!! Het is juist Delta die extra kosten telt als je niet direct een abonnement afsluit bij een deelnemende provider.. dus hoezo kosteloos?

Ik heb jaren terug een reggefiber/KPN netwerk aansluiting gekregen, ook iedereen die geen internet over glasvezel wilde toen kreeg gewoon die glasvezel aangelegd. Dat was dus echt kosteloos.
 
Terug
Bovenaan