Glasvezel KPN komt

Ik heb toestemming moeten geven om dat vezeltje in de kelder te laten afmonteren. Wellicht heb je dat ergens gemist?
 
Kabels leggen in de straat was redelijk voorspelbaar. Het is al langer dan een jaar geleden dat dat klaar is en het vervolg ia onvoorspelbaar. Sindsdien een keer een dame geweest die een foto van de meterkast nam, Kort geleden twee KPN-netwerkers die de situatie in en rond mijn flat bekeken. Hebben in de meterkast gekeken en keken hoe de de coax kabels gelegd waren. In de muur was hun conclusie. Geen idee of ze snel aan het daadwerkelijke werk beginnen.
 
Bij hebben ze wat maanden geleden dat ze glasvezel kwamen aanleggen. Deze weken zijn ze daar me bezig en er is al iemand binnen geweest.

Die kon niet vertellen hoe snel ze klaar willen zijn "snel"..

Ondertussen wil de kpn je al een abonnement aan smeren maar dat is gewoon ADSL en geen mogelijkheid om al te horen wat je kan krijgen en hoeveel het dan kost.p als er glasvezel ligt.

Casper
 
@casperd de status kan je hier zien https://www.kpnnetwerk.nl/mijn-status/ en er komt dan iemand langs om je aanbod te doen van KPN
ik kreeg ook tv en ziggo sport half jaar gratis , 1 gig internet 6 maanden korting betaal op het ogenblik 44,50
betaalde voor 200 MB ook de zelfde kortings prijs , dus tijdelijk een Gig
Ja dat weet ik wel, ik zie dat het nu inderdaad op "we zijn aan het graven", maar dat was al duidelijk. Nog steeds staat, "binnen 12 maanden" terwijl er al twee glasvezel kabels voor mijn deur naar boven komen.

Casper
 
Heb glasvezel al een jaar in de meterkast, maar tot nu toe nog niet echt een reden gevonden om over te stappen.
Upload van 500 is niet aan mij besteed, en ben tevreden hoe alles lekker werkt hier.
Prijzen verschillen heel weinig.
 
Terug
Bovenaan