Glasvezel demping, hoe, wat en waar?

PaSi

Forum Gebruiker
Berichten
39
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Hallo,

onlangs heeft men de glasvezel in huis afgemonteerd en heeft daarna een dempings test gedaan. De uitkomst was 0,49 en dat is volgens de monteur een prima waarde.

Kan iemand mij vertellen hoe goed/slecht die waarde is, wat de voor Odido minimale/maximale waarde is en of er b.v. een landelijk gemiddelde is.

B.v.d.
 
Laatst bewerkt:
Na het lassen van de glasvezel aan de FTU, heeft de monteur een testapparaat aangesloten en een collega gebeld, die een test heeft uitgevoerd, waarna 0,49 als dempings waarde genoemd werd en zei de monteur dat dát prima was. Daarna er niet verder bij nagedacht en pas later bedacht ik me, dat ik even had moeten doorvragen. Maar de monteur had erg veel haast, want na 8 installatie's mocht hij naar huis ( dus hoe sneller, hoe eerder thuis ), ongeacht het tijdstip. Dat is overigens geen klacht, want verder heeft hij m.i. ( en zover ik nu weet ) prima en netjes werk geleverd. Maar daardoor geen/weinig tijd voor een technisch praatje.

De echte test is natuurlijk pas als de rest aangesloten wordt en internet e.d. getest kunnen worden. Maar daar moet ik nog ff op wachten...
 
Terug
Bovenaan