Geplande werkzaamheden

Status
Niet open voor verdere reacties.

Navi

Forum Gebruiker
Berichten
270
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Regelmatig krijg ik mailtjes dat er werkzaamheden gepland zijn in mijn postcodegebied. Meestal 's-nachts. deze week is het weer zover.

Het vreemde is dat ik deze werkzaamheden nooit terugzie op de website of op teletekst van hun infokanaal.

Kan iemand me hier uitleg over geven?
 
Gisteren ontving ik deze servicemail:


Ziggo werkt voortdurend aan het verbeteren van zijn diensten. Zo ook bij u in de buurt. Daarmee garanderen we u een hoge kwaliteit televisie, telefonie en internet.

In de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 december 2012 vinden er tussen 01.00 en 06.00 uur werkzaamheden in uw buurt plaats. Omdat de werkzaamheden buitenshuis plaatsvinden, hoeft u hiervoor niets te doen. Houdt u er wel rekening mee dat er tijdens deze werkzaamheden onderbrekingen kunnen optreden in uw televisie-, radio-, telefonie- en internetsignaal. Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Onderbreking telefonie
Wij raden u aan een mobiele telefoon bij de hand te houden omdat het mogelijk is dat de telefoonlijn van Ziggo tijdens de werkzaamheden tijdelijk niet werkt. Dit houdt in dat u in spoedgevallen het alarmnummer 112 niet kunt bellen via uw vaste telefoon.

Na de werkzaamheden
Kunt u na deze werkzaamheden niet bellen en/of internetten? Probeer dan eerst het volgende:

1.Haal de stroom twee minuten van uw modem af en zet hem daarna weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Start uw computer opnieuw.
2.Heeft u een losse router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes branden. Sluit daarna pas weer uw router aan en start uw computer opnieuw.
3.Digitale Televisie van Ziggo? Haal dan twee minuten de digitale ontvanger van de stroom en sluit deze daarna weer aan.
Heeft u nog vragen of houdt u problemen?

•Op www.ziggo.nl/werkzaamheden en op teletekstpagina 302 van Ziggo TV (kanaal 11 digitale tv) vindt u actuele informatie over onderhoudswerkzaamheden.
•Bel ons gratis op telefoonnummer 1200 (vanaf uw vaste telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (€ 0,10 per minuut). U bereikt ons op werkdagen van 8.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 uur tot 22.00 uur.
•Stel uw vraag ook eens aan Tess, onze virtuele medewerkster. Zij staat altijd voor u klaar op www.ziggo.nl/klantenservice.
Met vriendelijke groet,

Erica Blom-Groenink
Directeur Klantenservice

En weer niks te vinden op de website en Teletekst... Beetje vreemd.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan