• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

geluid Google TV hapert na Programma Gemist

Status
Niet open voor verdere reacties.
E

edtoss

vraag: geluid Google TV hapert na HBO via Programma Gemist

Ik heb sinds kort de Sony NSZ-GS7 internetspeler (Google TV) gekoppeld aan mijn Cisco ontvanger. Alles werkt prima, behalve dat na het bekijken en afsluiten van een programma van HBO via Programma gemist, het geluid anders (trager) klinkt en er om de zoveel seconden een korte onderbreking in zowel beeld als geluid optreedt. Het lijkt bij andere Programma gemist uitzendingen (tv-zenders, Film1) niet voor te komen.
De aansluitvolgorde m.b.v. hdmi is Cisco - Google TV - Home Cinema Set - TV. Als ik de Cisco ontvanger m.b.v. de knop aan de achterzijde uit- en inschakel, is het euvel verholpen (tot de volgende Uitzending gemist).
Heeft iemand deze ervaring ook (gehad) en, nog mooier, de oplossing voor me?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik haal het er niet helemaal uit, maar is dit probleem er ook zonder de GoogleTV?
 
Nee, voor het installeren van Google TV werkte alles, inclusief geluid, naar behoren. Ik heb nog niet alles getest, maar na het bekijken van b.v. een film van de harde schijf, blijft het geluid goed. Het lijkt echt alleen op te treden na een On Demand actie.....

Zou het aan de (kwaliteit van) de hdmi-kabels kunnen liggen. Heeft iemand advies m.b.t. de minimale specificaties van deze kabels?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan