• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geknepen -> Snelheid terug? Wanneer?

Status
Niet open voor verdere reacties.

matthijst

Forum Gebruiker
Berichten
290
Wanneer krijg je je snelheid doorgaans terug? Het is ondertussen 06:43, modem gereboot maar nog steeds traag als dikke stront ???
Moet de slechtste helpdeskmedewerker van de maand die dingen handmatig rebooten ofzo?
 
Heeft volgens mij niets met helpdesk te maken, wordt automatisch omstreeks 01.00 gedaan. Dus ik zou een telefoontje eraan wagen.
 
om 7 uur de modem gereset en nog steeds de geknepen snelheid.
zojuist(10:00) gereset , en nu kan ik weer gaan downloaded. Totdat ik weer geknepen word. (Hoeveel is het deze maand voor plus? 10 GB, 20 GB? )
 
deze maand gewoon kunnen downloaden wat ik wilde, ik in mei ongeveer 60gig binnengehaald met een classic abo zonder waarschuwingen......
 
Downlooier zei:
deze maand gewoon kunnen downloaden wat ik wilde, ik in mei ongeveer 60gig binnengehaald met een classic abo zonder waarschuwingen......

Ik snap helemaal niks van Chello. Vorige maand (mei) heb ik 136gig gedownload. Dat is toch super veel? Geen enkel mailtje gekregen. Deze maand zit ik na 1 week op 33gig en krijg ik meteen mijn eerste waarschuwing. Lekker duidelijk allemaal. O ja, ik heb trouwens het Chello Classic abbo, 50euries, meer dan 100guldens...
En dan zeggen ze Chello te leuk om te stoppen, nou over een paar dagen kan ik niet anders dan gewoon stoppen. Ik ga op zoek naar een provider welke een FUP heeft van minimaal 100gig, of tenminste een die van te voren zegt hoeveel het is.

groet Mark
 
Als je een telefoonlijn hebt is er genoeg te vinden voor rond die 50euries en ze blijven je toch wel pesten totdat je een duurder abbo afsluit dan zijn ze weer even stil. :P
 
??? ??? Ja inderdaad zo traag als dikke stront 2x gereset binnen een halfuur je zit er bij en keek ernaar hoe de snelheid langzaam terug liep naar 0 en daar betaal je dan dik 50 euro voor ik heb het nu opgezegd ze maken hun beloften toch niet waar.
Vandaar dat ik nu over ga op ADSL supersnel voor weinig geld en een goede snelheid hi hi zit maar 200 mtr van de centrale af dus dat moet wel lukken :P :P

Ik zeg tegen UPC beloften maakt schuld maar informeer de mensen als het niet mogelijk is maar het andere spreekwoord zegt wie zwijgt stemt toe.
 
Als je op buitenlandse chello sites kijkt zie je dat ze daar wel duidelijk zijn over het datalimiet. We mogen trouwens blij zijn dat we niet in die landen wonen (als je begrijpt wat ik bedoel :P)
 
Oh oh oh wat zijn we blij :D
Demon is sinds gisteren beschikbaar bij mij, jaar Chello Plus zit er bijna op.....
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan