• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen verbinding..

D

daniel

Ik heb sinds een enkele dagen ineens geen internet meer. Het lampje van mn (terayon) modem brandt keurig op online, ook als ik de stroom er even af en er weer op zet (hij zoekt even en is binnen enkele seconden weer online). Alle instellingen op mn pc zijn ook in orde (niet veranderd ook), mn netwerkkaart is prima en levend (heb intern netwerk, werkt gewoon). Er is hier wel wat bliksem ingeslagen, maar niet bij ons, enige is dat aardlekschakelaar is omgesprongen. Mn pc stond toen gewoon oud (stroom er ook af) dus dat kan het niet zijn verder.

Heb ze gebeld, 22 minuten aan de lijn gebleven, maar ben er niet doorheen gekomen. Misschien weten jullie iets? Zit nu op mn werk, vind het trouwens belachelijk dat je niet de storingssite kan bereiken als je niet vanaf een chello-ip op internet zit (goede zaak datie hier wel bereikbaar is btw)

tia
 
Je zou us in de buurt kunnen vragen of mensen hetzelfde probleem hebben. Het zou kunnen dat de wijkverdeler gemold is.
 
het kan toeval zijn, maar kan je ook je systeemspecs even geven? OS, Firewall, etc etc. ook, brand er een lampje achterop het terayon modem en (indien aanwezig) achterop de netwerkkaart als de pc aanstaat?
 
Terug
Bovenaan