• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen verbinding thuis met Wifi hotspot

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Mul60

Geen verbinding thuis met Wifi hotspot en ipad

Ik weet het niet meer. Krijg buiten geen Wifi...afstand 15 meter met tuindeuren open.
In "mijn Ziggo" hotspots geactiveerd.
Maar mijn Ipad vindt "Ziggo" niet, heel soms, maar dan ook heel soms, is die 1/2 minuut te zien, vraagt die om een wachtwoord, maar voordat ik de kans krijg is ie weer weg.(Had een hele poos geleden de mogelijkheid wel om wachtwoord en inlog in te vullen)intussen ook wachtwoord verwisseld.
Het Ziggo modem staat 3 meter achter me, gescheiden door een dunne muur of 2 deuren (ook met de deuren open lukt het niet)...Mijn eigen router een Dlink 855 staat voor mijn neus en een Draytek staat op zolder.
Buiten geen bereik met de tuindeuren open.
Oh ja, de laatste firmware staat op Ziggo modem, Dlink en Draytek
Iemand enig idee?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Volgens je profiel heb je een EVM3200, dit is alleen een modem en heeft geen wifi en dergelijke. Voor Wifispots ben je dan afhankelijk van mensen in de buurt die wel een wifi-modem hebben.
 
Ik dacht begrepen te hebben dat Wifi hotspot ook gewoon met een "3200" zou gaan....gewoon Wifi niet....heb dus Wifi hotspot aan ....ingevuld bij mijn Ziggo..maar ik zie hem niet verschijnen op d Ipad als die gaat zoeken....zelfs niet in huis waar ik dus wel de Dlink en de Draytek tegenkom.....ook zie ik wel eens een Ziggo met nummer voorbij komen."................................Maar als ik dan toch geen Wifi spot in huis heb, hoe moet ik dan in godsnaam het gaan instellen op de Ipad....:frons::frons:
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik geef het maar gewoon op.....weg van de minste weerstand....ga op zoek naar een nieuwe bedrade Router die wel een groot bereik heeft met Wifi....geen Dlink meer want die Dir855 komt nog niet eens buiten over een afstand van 15m...dus vandaag wordt het zoeken.
 
Ik dacht begrepen te hebben dat Wifi hotspot ook gewoon met een "3200" zou gaan

En hoe zou dat moeten werken in een modem waar niet eens een antenne in zit?
 
Ik had begrepen dat als ik mijn Hotspot zou activeren, ik overal gebruik zou kunnen maken van ziggo hotspot als de beteffende modems van ziggo geactiveerd zouden zijn met hun code....ondertussen begrepen dat ik er thuis helemaal niets aan heb en dat ik evt. Aangewezen ben op de hotspot van de buren, zij moeten deze dan hebben geactiveerd. Zie hier wel 2 of 3 Ziggo' met nummers voorbij komen maar daar kan ik niets mee omdat ik niets kan activeren. Ziggo zonder nummer zie ik niet....zoals ik al zei....op zoek naar een goede bedrade router met goede wifi
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan