Geen verbinding meer via E-tech router.

A

awdvs

Hum ik heb hier een E-tech router staan en nu ging vannacht om half één me connectie neer ende lijp doen.

Best d8 ik, het blijft chello ;) toen er op zonealarm nog wel IP#'s met mij verbinding zochten (bijv. restant IPtjes van emule, poortje 4600) tot ruim vier uur 's nachts uit de logs.

Vannochtend half acht nog steeds niets, modem + router ff stekker er uit, er weer in en ik heb een nieuw IP#, ook best, al vaker gehad. Alleen nu krijg ik met geen mogelijkheid meer die router online en moet ik via alleen het kabelmodem  ??? Mac adres is niet veranderd in router (staat zoals het altijd werkte dus), hebbun com21 modem.


Apart topic van gemaakt.
 
Als resetten niet helpt dan de boel ff een nachtje uit laten staan. Wanneer dat niet helpt de helpdesk bellen en vragen of ze je macadres willen vijgeven (zeg dat je een nieuwe nic hebt ofzo)

suc6
 
Ik had vaak uitval met mijn E-tech router. 't Probleem was opgelost, toen ze me (uiteraard GRATIS, 5 jaar garantie) een nieuwe adapter toestuurden.
Ligt het bij jou misschien ook daaraan?
 
shaniq zei:
t Probleem was opgelost, toen ze me een nieuwe adapter toestuurden.

Vreemd hoor , vind het n.l. een oerdegelijk app. voor die prijs.
Had zelf ook vaak dit soort problemen. (ook met andere router , de Sitecom DC-202), ik zette als test dan de router wan poort aan een ethernetkaart in de compu , dhcp servertje draaien en met 2e compu die als client op de router zit via routerconfig scherm dhcp releasen , dan werkte de router altijd , voor mij het bewijs dat het dus toch de configuratie op de kabelmodem zou moeten zijn.
Sinds ik hier nu zo'n 7 maanden die eeh andere type internetverbinding heb zeg maar 8) is de E-Tech router net zo bezig als toen ik em via wan op ethernetkaart had. dus 100% altijd online , geen dhcp gezijk. gewoon alles fixed :D

Misschien vragen aan chello of je een ander merk kabelmodem mag hebben , misschien heeft die dan minder router based conflicts....

by the way , heb je wel chello+ ?
 
Terug
Bovenaan