• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

geen UPLOAD mogelijk

  • Onderwerp starter Onderwerp starter fergus
  • Startdatum Startdatum
F

fergus

Na verschillende tests blijkt mijn verbinding kei goed te zijn... NOT!!! De download test doet ie niet eens. Ik kan ook inderdaad, en zo kwam het probleem ook naar boven, niet eens geen files uploaden. Dan loopt het vast en krijg ik die irritante pagina "De pagina kan niet worden weergegeven." of een soortgenoot.
Wat is er aan de hand???
Ik begin zeer pissig te worden >:( ... :}
 
Als je kan downloaden, kan je ook uploaden :)
Er zijn geen problemen met de test-server. :)
Als je s een screenshot kan maken van de 'foutmelding' kunnen we je beter helpen ;)
 
Fergus hier (inmiddels 'member'):
Ik heb me inmiddels laten pingen door chello, want bij de eerste testen via de helpdesk bleek de verbinding inderdaad waardeloos. Ik moet donderdag a.s. terugbellen, enzovoort.
Bedankt voor de reply's maar hier heb ik niks aan. Werkelijk, ik kan surfen, hoewel traag, maar inloggen hier en daar (geocities) geeft al problemen, maar uploaden ongeacht de grootte van het bestand geeft een timeout waardoor ik terecht kom op een "pagina wordt niet gevonden" blanc page. Downstream lukt aardig. Nóg irritanter is dat die zogenaamde 'test' die je kunt uitvoeren, waar ik vanaf nu dus grote vraagtekens bijzet (!), die gewoon doodleuk als resultaat 'goed' neer durft te zetten.
Ik krijg er het heen en weer van. Misschien moet na drie jaar trouwe dienst mijn Terayon een keer schoongemaakt worden of beter; vervangen.
Ciao, partners in frustration!
Fergus (Fromwalking)
 
Terug
Bovenaan