• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

geen toegang tot newsserver

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

j.bezouw

ik ben sinds kort een poging aan het wagen om films ed te downloaden. Ik ben dus echt een leek. men vertelde mij dat ik dit zou moeten doen met grabit en dat ik een prima handleiding op internet daarvoor kon vinden: allemaal waar en het meeste lukt ook wel totdat ik met grabit ben begonnen en ik de melding krijg : 482 authentication rejected
ik heb mijn e-mailadres en wachtwoord van Ziggo gebruikt
ik weet dus echt niet wat dit betekend kan iemand mij hierbij helpen?:giveup::giveup:
 
E-mailadres inclusief het domein (@ziggo.nl, bijvoorbeeld) gebruiken.
 
nieuwsgroep

ik gebruik nieuwsgroep:news.ziggo.nl
verder gebruik mijn ziggoaccount en wachtwoord welke ik van ziggo heb gekregen:giveup:
 
Je moet de inloggegevens van een ziggo e-mail adres gebruiken.
Dus, het héle e-mail adres als gebruikersnaam en als wachtwoord het zelfde wachtwoord welke je gebruikt voor dát email adres.
 
geen toegang

ja ik heb allerlei opties geprobeerd maar blijf steeds dezelfde reject houden , den k dat ik het maar opgeef.
:censored:
 
Kan je met die gegevens wel inloggen op de webmail? Als dat ook niet lukt gebruik je de verkeerde gegevens.
 
geen toegang

ja hoor, ik kan bij ziggo "alles" met dit account en wachtwoord doen, dus ik doe iets verkeerd of heb een foute instelling gedaan. maar wat????????????
 
ja hoor, ik kan bij ziggo "alles" met dit account en wachtwoord doen, dus ik doe iets verkeerd of heb een foute instelling gedaan. maar wat????????????

Je moet dus niet inloggen met je Mijn Ziggo gebruikersnaam en wachtwoord, maar met je email adres en bijbehorend wachtwoord. Dus (als voorbeeld) met [email protected], [email protected] of [email protected] (afhankelijk van welke alias er gebruikt is bij het aanmaken van je email adres). Mocht het echt niet werken, dan mag je mij een PB sturen met je postcode+huisnummer, dan kijk ik of ik een oorzaak kan vinden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan