• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

geen telefoon na installatie wifi cisco

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

rvanderloos

Hallo
Sinds gisteren cisco 3925 wifi modem geinstalleerd. prima internet, maar geen telefoon meer. tel 1 lampje knippert constant, zelfs als er geen tel.kabeltje in zit. heb al meerdere keren gereset maar niets helpt. Wat doe ik verkeerd?

ook het US lampje is oranje ipv groen !
 
Waarschijnlijk is je telefoon nog niet geactiveerd. Het US lampje moet oranje zijn.
 
telefoon werkt niet, lampje tel 1 knippert

Telefoon aanmelden?
Zou alleen stekkertje er in moeten doen en zou moeten werken. Heb al heel lang AllesinEeen Basis .

Maar goed: Hoe meld ik dan de telefoon aan?
Hoor graag.
Gré
 
Ik heb het zelfde probleem. Monteur van ziggo is gisteren langs geweest.
Ook geen telefoon. Heb nu ook de cisco modem.
Dit terwijl ik al meer als een jaar 3 in 1 heb.
Postcodegebied 1602.

Bellen met ziggo helpt niet. Tja ik ben 40 euri beltegoed kwijt.
Het modem was ook niet geactiveerd zeiden ze, maar ik heb wel internet.
Dus de modem is half geactiveerd of zo.

Er schijnt toch een probleem te zijn bij ziggo

Gr. Mike
 
ik heb nu weer telefoon

Probleem opgelost.
Toch de klantenservice te pakken gekregen, het zou 'een paar dagen kunnen duren' maar de volgende dag knipperde het lampje niet meer en de telefoon werkt nu. Toch niet helemaal goed gegaan dus met activeren vanuit Ziggo.
Het was erg druk, zei men, blijkbaar gaat er vaker iets niet goed dus....
Jammer dat je, hoewel je zelf alles kunt installeren, toch nog (wij dan 2x) met Ziggo moet bellen (tegen kosten, want je telefoon doet het niet).
Maar goed, bij ons doet alles het weer.
Groeten, Gré
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan