• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen signaal

Status
Niet open voor verdere reacties.
T

TweakeNL

Hey,

Ik heb vandaag het probleem Geen signaal bij sommige zenders en bij andere zenders gecodeerd kanaal. Met verschillende cimodules geprobeerd. Dit is een Sony 32-EX500. Het viel mij ook op dat deze morgen bij alle tv's de zenders niet meer werkte. Na herinstalleren van de andere tv's werkte alles weer behalve de ex500.

CI modules werken in een andere tv. Als ik de TV verplaats naar de locatie van de werkende tv's krijg ik het zelfde.

Het heeft dus niet met de bekabeling te maken. Alleen het type TV.

Iemand enig idee?

Oja, Ned. 1 HD werkt gewoon. Alle andere zenders niet! Zelfs Ziggo tv en het zenderoverzicht niet. Terwijl deze ook ongecodeerd zijn.

Gr.,

Kevin
 
Staat de laatste firmware op de tv.

En misschien kan het gewoon zijn dat de tv het gewoon niet meer doet, alleen lijkt mij deze kans heel klein.

Kan je nog wel analoog ontvangen?
 
Laat je tv even opnieuw naar de zenders zoeken.

Er zijn er een aantal van transportstream verhuisd. Als je tv de nieuwe indeling niet kent zal hij inderdaad signaal verlies tonen.
 
Nieuwste firmware inderdaad. Een oudere generatie Sony TV werkt wel goed.

Ook die gereset en de zenders opnieuw laten scannen. Ik zie dan alle zenders, echter de zenders van RTL en SBS etc werken allemaal niet. De rest wel ben ik achter gekomen. Ook een zender van België werkt niet.

Het lijkt er dus op dat tijdens het zoeken naar digitale kanelen hij een pre-made lijst van Ziggo af download en dat deze niet up-to-date is. Als ik als Land spanje selecteer en dan ga zoeken duurt het langer en ik krijg dan allemaal ondemand kanalen.
 
Heel vreemd, ik zet net mijn TV aan en alles werkt. :pompom:
Zeker een foutje aan de kant van Ziggo. :no:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan