• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen signaal. Geen signaal.

Status
Niet open voor verdere reacties.
Kun je niet even teruggaan naar fabrieksinstellingen?
Misschien dat ie dan zijn kluts terug heeft.
 
Hi Eduard,

Ik heb de setup opnieuw gedaan; hij geeft normale signaalsterkte, maar hij toont geen enkele zender. Ik heb de tv maar even opgeborgen en een oude neergezet, die normaal werkt (dus de kaart is oke).
 
Ja, maar je probleem is hiermee natuurlijk niet echt opgelost.

Heb je nog buren waar je een test zou kunnen doen?
 
Je kunt van alles vermoeden, maar alleen uittesten geven antwoorden.
 
Omdat de tv in de kamer het steeds slechter ging doen heb ik een nieuwe kabel (eenzelfde dikke grijze) als de oude kabel en toen deed het weer. Maar daarna was het internetsignaal pleite.

Toen ik alles nog eens aandrukte in het stopcontact en daarna losliet kwam het plaatje van het stopcontact mee en viel de tv weer weg. Ik heb het topzware ding dus ondersteund met blokjes tot alles het weer deed.

Hoewel ik nu effe niet weet of de oude kabel het ook had gedaan als het stopcontact maar heel was (ben heel erg tv- en internetsignaal-moe), sta ik nu voor de vraag hoe ik het stopcontact gerepareerd krijg. Een monteur van Ziggo heeft "het internet" hier destijds geïnstalleerd.

Is dit nu de verantwoordelijkheid van Ziggo om het te repareren en zal dat gratis zijn?
 
Omdat de tv in de kamer het steeds slechter ging doen heb ik een nieuwe kabel (eenzelfde dikke grijze) als de oude kabel en toen deed het weer.
Ik bedoelde dus te zeggen:
Omdat de tv in de kamer het steeds slechter ging doen heb ik een nieuwe kabel (eenzelfde dikke grijze) als de oude kabel gemonteerd en toen deed het weer.

Mijn post zelf bewerken lukt ook al niet meer. :roll:
 
Maar je boodschap is duidelijk: er is iets mis met de bekabeling in dat stopcontact of met het stopcontact zelf.

In ieder geval zal je beeld perfect moeten zijn als je met een lange, goede coaxkabel je tv rechtstreeks aansluit op de kabeltoevoer in de meterkast.

Mogelijk is inderdaad het muurcontact de boosdoener. Is er nou niemand in je directe omgeving die dit voor je kan oplossen voor een flesje wijn? (Helaas woon ik te ver van je vandaan...:sad:)

(Maar misschien kun je Ziggo toch vragen of zij ook garantie geven om hun installatiewerk. Wie niet waagt, wie niet wint.:wink:)
 
Nu, dat belooft weinig goeds. Ik heb gebeld en de employé deed extreem moeilijk. Ik moest exact gaan uitleggen hoe het stopcontact in elkaar zit en hoe het eruitziet. Het feit dat het ding geen signaal meer kan doorsturen schijnt niet genoeg te zijn.

Ik heb het abonnement al eerder gedowngraded naar 3 in 1 plus omdat het stopcontact toch niet veel signaal doorgaf om te prijs te rechtvaardigen dus dan maar goedkoper. Mocht het stopcontact niet meer te herstellen zijn dan probeer ik een nieuwe downgrade om de slechte kwaliteit te compenseren of een andere provider.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan