• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen signaal. Geen signaal.

Status
Niet open voor verdere reacties.

Ria77

Forum Gebruiker
Berichten
198
Hallo,

Ik heb last met signaalontvangst televisie.

Gisteravond veelvuldig storingen door het digitale beeld, en toen ik naar bed ging ging hij op zwart: Geen signaal. Ik dacht wegens werkzaamheden maar toen ik naar bed ging bleek ook het signaal van de andere tv verdwenen.

Vanmorgen nog steeds dus ik heb de aansluiting gecontroleerd, alles nog eens aangedrukt maar de slaapkamer tv gaf nog steeds geen sjoechem. De huiskamer tv lijkt het wél weer te doen.

Het gaat zo als ik de stekker in het stopcontact doe:

Geen signaal.
Geen signaal.
Irdeto Access Start.
Irdeto Access Success.
Geen signaal.
Geen signaal.

Ik heb tig keren achter het gordijn gelegen om de stekkers nog eens extra aan te drukken en nu weet ik het niet meer.

Iemand een idee?
 
Als ik de slaapkamer tv zonder splitter direct op de ingang aansluit doet hij het ook niet. :cry:
 
Ieuw! Ik word hartstikke gek. Want als ik de slaapkamer tv naar de woonkamer sleep en hem daar aansluit op de huiskamerkabel dan doet-ie het ook niet..
 
Probeer even om opnieuw naar zenders te zoeken.

Twee tv's zonder signaal en dan de zenders opnieuw laten zoeken? :?

Ik zou proberen om een van de twee tv's met een korte kabel direct ( dus zonder splitters ed ) op de hoofdaansluiting aan te sluiten, die zit bij nieuwe huizen meestal in de meterkast.
 
Uhmm ze zijn vandaag en morgen. hier onderhoud aan het doen in de nacht. gelukkig heb ik ene backup internet. Maar het ligt er erg lang uit.

Moet wel erg groot en zwaar onderhoud zijn.
 
Hi,

Bedankt voor de reacties. Ik denk dat er iets (een chipje) niet correct functioneerde in de tv.

Direct na de eerste "geen signaal"-melding heb ik hem uitgeschakeld omdat ik er vanuit ging dat deze melding correct was, aangezien de huiskamer tv ook geen signaal had.

Ik denk dat de volgende meldingen onjuist waren. Ik denk dat hij teruggreep naar het beeld waarmee ik had afgesloten, en dat was de foutmelding, en er daarom niet in slaagde om Geographic Channel (18) tevoorschijn te toveren.

Toen ik naar een andere zending zapte bleek dat gewoon te werken. Enfin, het is dus verholpen; het was een bizarre samenloop van omstandigheden.
 
Weer hetzelfde liedje, en nu serieus

Hi,

Het is weer hetzelfde liedje. Vannacht kon hij alleen maar SBS6, Zone Reality en nog een paar zenders weergeven. Als ik op bijvoorbeeld 4 drukte dan geeft Irdeto links boven in de hoek wel de naam van de zender, dan wacht hij even, en dan krijg ik de animatie van de tv: Geen signaal - Geen signaal.

Vanmorgen nog eens geprobeerd en toen kreeg ik geen enkele zender meer. De huiskamertv doet het wél.

Ik heb de kabels gecontroleerd. Heeft iemand enig idee wat te doen?
 
Uhm, wat ik wel apart vind is dat als ik de tv uitschakel, de stekker en de kaart eruit haal, en hem na enige tijd weer opstart, hij toch succes meldt bij het authenticeren. Zonder ingeplugde kabel en zonder kaart lijkt me dat een onwaarschijnlijke prestatie.

Dus hij zegt maar wat.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan