• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen opname (vervolg)

Status
Niet open voor verdere reacties.

p750mmx

Forum Gebruiker
Berichten
176
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Aangezien het vorige topic een slotje heeft gekregen, en er voor mijn gevoel wel het e.e.a. is gewijzigd sinds de update van het Ziggo naar de UPC omzetting, wil ik er graag via dit topic melding van maken.

In onderstaand topic werd het probleem van onjuist uitgevoerde timer-opnames (via EPG vastgelegd), aangekaart;

https://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=45457

Bij de volgende reactie wordt pijnlijk zichtbaar wat er precies gebeurd.

https://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=469988&postcount=28

Nu lijkt het erop dat door de wijziging van het zender-aanbod en de aanpassingen van de zender-locaties (Ziggo > UPC), het "probleem" met spontane tijd-aanpassingen van geprogrammeerde opnames zomaar is verdwenen, in ieder geval bij Sport1, waar ik tegen deze problemen aan ben gelopen. Tot nu toe worden de opnames zo uitgevoerd zoals ze oorspronkelijk zijn vastgelegd. Ik ben nu al diverse dagen aan het testen en tot nu toe gaat het nog iedere keer zoals het hoort.

De kans is aanwezig dat het probleem verplaatst is naar andere TV kanalen die op de oorspronkelijke plaatsen van de Sport1 zenders terechtgekomen zijn, maar op dit moment lijken die problemen er in ieder geval niet bij de Sport1 zenders. Ik test nog even vrolijk verder.

Aanvulling: inmiddels al behoorlijk wat willekeurige opnamen uitgevoerd en ze zijn, zonder uitzondering, allemaal correct verlopen. De overzetting naar de UPC zender-indeling heeft het probleem voor Sport1 en Eurosport blijkbaar opgelost, mogelijk is het verplaatst naar andere zenders, onduidelijk nu welke dat zouden kunnen zijn.

PS. Een berichtje sturen naar de Samsung medewerker laat ik maar achterwege, deze bezoekt volgens mij het forum niet meer want deze heeft, sinds november 2014, geen reactie meer geplaatst.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan