• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen ontvangst kanaal 17 en 208

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

dwarsligger

Ik heb al een paar weken geen ontvangst op kanaal 17 en 208 postcode gebied 2901AJ als je dat aan Ziggo vraag krijg steeds een standaard antwoord waar je op den duur onpasselijk van word zijn uw kabels wel goed aangesloten of wel van goede kwaliteit JA MIJN KABELS ZIJN PERFECT, zijn er soms ook mensen in het postcode gebied met dezefde klachten ,Ik heb er 2 tv op aan gesloten 1 met een C+ module en 1 met een decoder op de decoder krijg ik wel kanaal 17 en die staat 10 meter verder
 
Kanaal 17 is Discovery Channel toch? Die doet het bij mij ook niet!
 
Ja 17 is Discovery en 208 is Animal de ontvangst wisselt met het uur de ene keer matig tot helemaal niks maar jij zit in een ander postcode gebied dus ook geen 17 maar wel 208 ?
 
Ja 17 is Discovery en 208 is Animal de ontvangst wisselt met het uur de ene keer matig tot helemaal niks maar jij zit in een ander postcode gebied dus ook geen 17 maar wel 208 ?

Sorry voor de late reactie, en nog een gelukkig nieuw jaar!

Ik heb van de week een tweede TV in huis neergezet en tot mijn verbazing doet kanaal 17 het daar wel maar blijft hij het beneden niet doen. Terwijl de afstand van de meterkast naar de TV binnen veel korter is als die naar boven.. Ligt ook niet aan de kabels want die heb ik van de week dus ook allemaal vervangen. Nu blijkt het signaal wel zwakker aangezien er nu een splitter op zit (logisch), binnenkort schaf ik een versterker aan en zal ik u laten weten of het probleem met kanaal 17 dan verholpen is!

Met kanaal 208 heb ik nooit problemen gehad nee. Trouwens, als je op kanaal 17 geen of slecht beeld heb kan je ook Discovery kijken op kanaal 917 als ik het me niet vergis.. Die doet het bij mij wel!

Mvgr,

Roel
 
Ja op 917 doet hij het wel maar dat is in SD en kanaal 17 is in HD en kanaal 208 is ook in HD ik heb ook een splitter tussen voor mijn 2 de Tv met een versterker alleen de versterker voor mijn 2 de Tv die geef wel kanaal 17 door, maar voor mijn 2 Tv gebruik ik mijn eerste decoder van casema een oud beestje en als daar op zenderlijst staat geef hij maar 2 kanalen door van de 900 nummers nl 999 en 995 ,ik heb als hoofd tv een Samung uit de 6000 serie en als ik in het menu op signaalsterkte kijk dan staat hij altijd op 75 % en als ik alles afkoppelt en direct naar de hoofdaaansluiteng gaat blijf het signaal op 75 % procent staan wel zonder versterker ik durf de versterker niet voor mijn hoofd tv te gebruiken er stond ook bij dat je ook een te hoogsignaal kan invoeren dus ik hou de versterker maar voor de 2 de Tv die staat 10 meter verder
Mvgr Dwarsligger
 
Bij mij geen problemen en ik woon slechts een paar straten verder (2901CS).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan