• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen NedHD 1 en 2

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jansam

Forum Gebruiker
Berichten
56
Beste forumleden, Al bijna 4jaar perfect gewerkt en nu ineens geen Ned 1 en 2 HD. De codes voor Ned 1HD is E38 en E32 "Programma is momenteel niet beschikbaar" en voor Ned2HD geeft de code E48 en E32 "Geen signaal". Ned3HD heb ik gewoon beeld. Ik kan wel NEd1+2 in SDformat ontvangen met de Humax 5050C. Ik heb bij Ziggo gekeken maar geen werkzaamheden of storing gezien. Ook heb ik nog niet terug gezet naar `Fabrieksinstellingen`. Ik schakel elke avond de stroom af van alle media apparaten en s´morgens weer aan. Met mijn HumaxSD ontvanger, die achter de Humax 5050C hangt met Coax kabel met en ander LCD scherm heb ik wel Ned1+2 in SDformat
Weet iemand wat aan de hand kan zijn? Bij voorbaat dank voor een reactie.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Geen NED1+2HD

Bedankt voor jullie reacties. :? Maar uiteindelijk heb ik maar eens een nieuwe coaxkabel met stekers gekocht en direct vanaf de AOP dwars door de kamer naar mijn Humax gelegd en warempel:pompom:, ik had beeld. Volgens Ziggo kan de Coaxkabel op zijn na zoveel jaren gebruik. Kan best want ik had deze kabel denk al 15 jaar in gebruik op diverse plekken. Nu dus weer een hele klus om deze 8mtr. kabel weer netjes weg te werken en de aansluiting van het 2e LCD scherm in orde maken. Werk in de machinekamer dus.:giveup:
 
Geen NED 1&2HD

Ik denk dat het toch aan de Humax ligt. Als ik de coaxingang aanraak (beweegt zelfs iets) wordt het beeld slecht!! Artefacten en digitale storingen. Weet iemand of deze coax ingang van deze Humax zwak of slecht is. Zo ja kun je dit dan verbeteren, in de kast zelf, door iets te solderen of vast te zetten? Als ik er maar vanaf blijf heb ik prima beeld. Maar onwillekeurig stoot je tegen de Humax en is het beeld weer slecht.
Ik heb hierover niets gevonden op dit forum, maar misschien was er al een discussie over? Alvast bedankt als je reageert.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan