• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen kiestoon

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

briedj

Telefoon krijgt op geen van beide poortjes van mijn Ubee kabelmodem een kiestoon; ook niet na geruime tijd uitzetten en dan weer aan.
 
Ook ik heb al enkele weken een een haperende telefoon die het de ene keer wel doet en dan ineens weer niet ook de Tv werkt soms niet meer Als mijn Ubee modem dan weer eens spanningsloos was gemaakt doet de tv het weer, de telefoon is nu bijna niet aan de praat te krijgen, ik begin mijn Ubee modem te verdenken van deze elende hoe kan ik uittesten waar probleem ligt, want ik wil graag weer die telefoon in de lucht krijgen.
Mijn woonplaats is Den Haag.
 
Heb je je netvoedingsadapter al een gecontroleerd? Die van mij levert 2 ampère, maar er zijn ook 1 ampère voedingen in omloop. Het modem zou geen invloed moeten hebben op je TV ontvangst. Heb je soms een signaalversterker met ook weer een haperende voeding ?
 
Volgens de gegevens van de adapter levert deze 1 amp, ik heb niet de kennis en aparatuur om te meten wat deze werkelijk leverd.Ik heb een Siemens telefoon gigaset 4000/4015 met antwoord app.
In het begin na wat geromeld te hebben met de batterijen en stroom toevoer van het bassis apparaat had ik het weer werkend voor even.
Gisteren ook een ander weer gereset maar geen kies toon en apparaat was niet meer wrkend te krijgen, gisteravond laat zie ik het lampje van het antwoord knipperen en bleek er eerder die dag smorgens gebeld te zijn, op dat moment had ik ook weer een kiestoon.
Na een nachtje slapen was alles weer dood. ik heb nu de adapter van mijn vorige motorola modem er op gezet 1,25 amp. maar geef geen verschil.
Ik heb er geen probleem mee om een nieuwe telefoon aan te schaffen maar ik ben bang dat dit niet de problemen op lost.
Iemand nog tips ?
 
Heb je van ons een breedbandversterker gekregen? Zo ja, controleer dan of de adapter welke hier op aangesloten is misschien 2 ampère levert. Het komt wel eens voor dat de adapter van de modem verwisselt wordt met de adapter van de modem waardoor de modem te weinig stroom krijgt. Hierdoor kun je uitval krijgen. Indien je geen versterker hebt of je ze niet (per ongeluk) verwisselt hebt, neem dan contact op met de klantenservice voor een monteursafspraak.
 
Telefoon krijgt op geen van beide poortjes van mijn Ubee kabelmodem een kiestoon; ook niet na geruime tijd uitzetten en dan weer aan.
Stuur middels PB je postcode+huisnummer en klantnummer indien je nog steeds problemen hebt.
 
Ik heb vanavond mijn eigen vaste telefoon mee genomen naar mijn dochter en daar aan gesloten ook daar geen kiestoon.
Daarna haar telefoon mee genomen en bij mij thuis aangesloten, en die werkte wel bij mij thuis.
Ik denk dat het duidelijk aan mijn telefoon ligt en zal dus voor een andere set gaan kijken.
Wegens wat drukte met p[rive dingen weet ik niewt waneer ik daar toe kom.
iedereen bedankt voor de inzet tot zover.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan