geen kiestoon - toch bellen

  • Onderwerp starter stanwillemse
  • Startdatum
S

stanwillemse

Wat doe ik verkeerd?
Als ik op mn tel eerst het te bellen nummer intoets en vervolgens op 'verbinden', volgt er eerst even een soort van ingesprektoon, vervolgens wordt het nummer gekozen en gaat het verder goed.

Echter als ik het andersom doe - dus eerst 'verbinden' - krijg ik geen kiestoon, alleen maar die soort van ingesprektoon. Na enig wachten volgt dan de mededeling, van een vriendelijke vrouwenstem, dat het gekozen nummer niet goed is.

Wat zou dat zijn?

Dank voor jullie advies!
 
Dat is de zogenaamde stutter dialtone: versnelde kiestoon, dit geeft aan dat je een nieuw voicemailbericht zou moeten hebben.

Druk maar op 'verbinden', en wacht totdat je de versnelde kiestoon hoort. Toets daarna een willekeurig nummer in (bijv. 174), je zult gewoon verbinding kunnen maken met dit telefoonnummer.

Als je geen nieuw voicemailbericht hebt, maar je hebt wel de stutter dialtone, dan zal jouw voicemail even gereset moeten worden.
 
He bedankt!
Kan ik zelf de voicemail resetten? Of is dat iets voor UPC?
 
stanwillemse zei:
He bedankt!
Kan ik zelf de voicemail resetten? Of is dat iets voor UPC?

Dat is iets voor UPC, maar voor alle zekerheid zou even met 1233 bellen geen slecht idee zijn, dit om uit te vinden of je ongemerkt misschien niet toch een voicemail hebt. Als je die zou hebben en je hebt hem afgeluisterd wordt de kiestoon normaalgesproken ook weer normaal.
 
Terug
Bovenaan