Geen HDMI signaal

Status
Niet open voor verdere reacties.

hencob

Forum Gebruiker
Berichten
2
Hallo Mensen,

Laat ik eerst iedereen een goeie dag wensen. Heb mij net aangemeld en wat op het forum rond gekeken ziet er goed uit!!!

Mijn Probleem is dat ik de humax 5100c niet aan kan sluiten via HDMI kabel, de aansluiting's zijn er wel maar krijg geen beeld op mijn JVC tv typ LT-26R70SU.( via een scart kabbel werkt alles prima ) Heb nu 3 verschillende kabels geprobeerd, en zelfs bij een kennis de humax getest en daar wilde het wel tot onze verbazing wel 1 geluk de humax werkt perfect!! maar nu wil ik dit ook graag op mijn tv voor elkaar hebben is dit een instelling kan iemand mij helpen alvast bedankt.

Mvrgr,

Henco
 

Zombymario

Forum Gebruiker
Berichten
1.317
Je kan proberen om een ander apparaat met hdmi aan te sluiten op je tv en kijken of die het dan doet. Want ik denk zelf nu dat het aan de tv ligt en misschien een defecte hdmi-ingang heeft?
 
Topicstarter
Topicstarter
H

hencob

Forum Gebruiker
Berichten
2
Zombymario,

Bedankt voor je reactie, heb helaas geen ander toestel wat ik op de tv kan aansluiten. Heb inmiddels JVC helpdesk aan de telefoon gehad,tv is in ieder geval geen update voor, zij hebben het er over dat mijn tv niet full hd is dus beeld instelling van 1080 moet naar beneden dit gedaan op 720 zou je beeld moeten hebben helaas dit werkt ook niet, heb de beeld instelling gewijzigd via humax afstandbediening niet in het menu/instelling?
Denk dat er niets anders op zit om met de tv naar reparateur te gaan, zal de hdmi ingang wel defect zijn die helaas nog nooit is gebruikt ??

Henco
 

Anonymous

Forum Gebruiker
Berichten
387
Heeft je tv maar 1 HDMI aansluiting? Zo nee, een andere poort al geprobeerd?

Het input kanaal op de TV op AUTO wil wel eens helpen. Dus niet zelf kiezen voor 1080i of 720i oid, maar automatisch laten doen.
 

arhara

Forum Gebruiker
Berichten
6
Ik heb de handleiding van die tv eens opgezocht. Het apparaat is in 2006 geproduceerd, althans, volgens de handleiding.
Heeft maar één hdmi poort, maar wat ik veel waarschijnlijker acht, is dat die tv simpelweg de hdcp 2.0 revisie niet heeft (en nooit gaat krijgen, veel te oud), dus dat gaat waarschijnlijk nooit werken. Ik kan het mis hebben, maar ik ben er bang voor.

Je zou eventueel eens kunnen kijken wat 576i of p doen, dit is sd kwaliteit. Ik weet echter niet of dat ook versleuteld wordt, maar het is het proberen waard. Kijk anders eens of een buurman, kennis of familielid zijn/haar decoder bij jou aan kan sluiten op de hdmi poort, dan weet je het vrij snel.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

youriy

Forum Gebruiker
Berichten
622
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Volgens de gebruiksaanwijzing heb je voor hdmi- beeld 3 opties: stand 1, 2 en auto. Alle drie geprobeerd?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan