geen hbo on demand op samsung

Status
Niet open voor verdere reacties.

woesel

Forum Gebruiker
Berichten
7
Hallo ik heb sinds 01-09-2013 hbo werkt allemaal prima alleen op mijn samsung -c7140 heb ik geen hbo on demand terwijl ik wel voor betaal ik heb net contact gehad met Ziggo klantenservice ik heb samen met een medewerker alles geprobeerd maar ze kwam er niet en heeft overlegt met haar collega en toen kreeg ik te horen dat ze hier geen invloed op hebben en dat het ligt aan hbo en dat ik maar met hun contact moest zoeken . dus ik ga naar de website van hbo kun je alleen contact opnemen via mail en kan week duren en op hun website staat Bij vragen over abonnementen, betalingen en technische problemen raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice van jouw tv-aanbieder, zij kunnen je probleem snel oplossen!

Hoe kan ik Dit probleem oplossen ??

Met vriendelijke Groet
Rick de vries
 

anoniem

Cable Expert
Berichten
4.089
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Hallo ik heb sinds 01-09-2013 hbo werkt allemaal prima alleen op mijn samsung -c7140 heb ik geen hbo on demand terwijl ik wel voor betaal ik heb net contact gehad met ziggo klantenservice ik heb samen met een medewerker alles geprobeerd maar ze kwam er niet en heeft overlegt met haar collega en toen kreeg ik te horen dat ze hier geen invloed op hebben en dat het ligt aan hbo en dat ik maar met hun contact moest zoeken . dus ik ga naar de website van hbo kun je alleen contact opnemen via mail en kan week duren en op hun website staat Bij vragen over abonnementen, betalingen en technische problemen raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice van jouw tv-aanbieder, zij kunnen je probleem snel oplossen!

Hoe kan ik Dit probleem oplossen ??

Met vriendelijke Groet
Rick de vries

Als je bedoeld HBO On Demand op je 7140 dan mag je mij jouw klantnummer even per PM doorsturen dan zal ik eens kijken of ik iets kan vinden
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan