• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

geen email verzenden via outlook 2010

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

JacobLut

Hoi,

Ik kan sinds 19 oktober geen e-mail meer verzenden via outlook 2010.
Ik krijg volgende melding.

Verzenden... rapporteert fout (0x80042109): Er kan geen verbinding worden gemaakt met de server voor uitgaande e-mail (SMTP). Als u dit bericht blijft ontvangen, neemt u contact op met de serverbeheerder of internetprovider (ISP).

Wat is er aan de hand?
 
Wat heb je als uitgaande SMTP-server ingesteld ? Met smtp.ziggo.nl zou het moeten werken, maar je firewall kan ook de oorzaak zijn.
 
sorrie, 1e keer op forum, weet nog niet goed hoe het werkt.
smpt.casema.nl
smpt.ziggo.nl werkt ook niet.
Firewall heb ik ook al uitgeschakeld.
 
Dit zijn wel de SMTP-instellingen met Thunderbird, maar misschien heb je er wat aan:

capture04032010161421.jpg


Mailen buiten Ziggo-netwerk:

capture16052010135133.jpg
 
Outlook 2010 dan?

Beste allemaal,

Ben al bijna 2 uur aan 't surfen en lezen over de instellingen voor uitgaande mail in outlook 2010. 't Rare is dat ik een paar dagen geleden las over poort 587. Toen ik die instelde bij de instellingen voor uitgaande mail (tab geavanceerd) deed ie 't meteen. Zeer vreemd is het dus dat het nu niet meer lukt, zonder dat ik daarna iets heb veranderd. Heb inmiddels 2 x het account verwijderd en opnieuw proberen in te stellen, maar zonder resultaat! Heb de diverse opties (wel/niet versleuteld, verificatie) allemaal geprobeerd. Met de huidige instellingen, blijft het dialoogvenstertje komen waarin de inloggegevens al staan en ik moet inloggen. Zodra ik echter wil inloggen, verdwijnt ie heel even om daarna direct weer te verschijnen. Dat doet ie telkens weer en dus kom ik niet verder.

HELP!
 
Ik heb de standaard poort 25 aanstaan ipv 587.
 
Dank je wel, ik had van mijn webhoster al doorgekregen om 2525 te gebruiken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan