• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

geen email naar xs4all

N

Njord

Ik heb ook eens wat raars als ik email wilt sturen naar mijn een aantal mensen die een xs4all account hebben krijg ik dus gelijk een melding dat ik niet de recten heeft om deze mail te versturen.
Het blijkt dus dat ik een ip adres hebt dat word geblokt bij xs4all en nog een aantal bedrijven.
hier het linkje dat ik dus krijg https://www.xs4all.nl/bl/?ip=62.195.238.250&l=dynablock.njabl.org
Nou vind ik dat dus niet erg fijn aangezien ik niet eens zo veel achter de pc zit maar wel vervelend als ik mail naar vrienden en familie leden wilt sturen met een xs4all account.
Hoe kan ik dit oplossen of staat heel chello geblokt bij xs4all en nog een aantal bedrijven.

mvg Remco
 
Als ik het zo bekijk staan 62.194.*.* en 62.195.*.* op de blacklist. Als ik je ip-adres op dnsstuff invul, krijg ik maar een paar RBL-listings: https://www.dnsstuff.com/tools/ip4r.ch?ip=62.195.238.250

Daar staat die dynablock.njabl.org ook tussen, met de volgende melding: TXT= "Dynamic/Residential IP range listed by NJABL dynablock - https://njabl.org/dynablock.html"

Ik zou zeggen: stuur even een mailtje naar [email protected] met de melding dat er een flink aantal ip-adressen geblacklisted zijn, en dan zal die afdeling (Abuse) gaan uitzoeken waarom ze op de blacklist staan.
 
Dit kreeg ik nog even vandaag terug van abuse
LEKKER DUIDELIJK NIET DUS.
dus kan gewoon geen mail versturen naar xs4all nou das fijn
 
Kort geleden is er bij kassa een vertegenwoordigster van xs4all geweest
Zoek daar is wie dat geweest is. Neem daar dan kontakt mee op...
 
Terug
Bovenaan