• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

geen email in outlook, wel in gmail

Status
Niet open voor verdere reacties.

rusel

Forum Gebruiker
Berichten
6
ik heb onder mijn hoofd account een 2e email adres ([email protected]) en deze heb ik gekoppeld aan een gmail account.
Sinds een tijd zijn echter de emails verzonden aan @home.nl niet meer zichtbaar op mijn @home email adres maar wel op mijn gmail.
Hoe kan ik de emails weer zichtbaar maken op mijn @home account?
Dus de emails van @home worden doorgestuurd naar gmail maar er blijft geen copy op @home achter en dit had ik wel weer graag gewild.
Hoe los ik dit op, ik gebruik microsoft outlook 2010.
 
Dat hangt er vanaf waar je de forward naar Gmail hebt ingesteld, waarschijnlijk bij Ziggo, dus zal je het via je ziggo webmail zodanig moeten veranderen dat je een kopie van de mail op de ziggo server achterlaat.
Als de mail wel op de webmail staat zal je je bij je outlook na moeten gaan wat er fout gaat bij het ophalen van de mail.
 
Als je de forward in "mijn Ziggo" instelt blijft er nooit een kopie achter.
Als je de forward in webmail instelt kun je gewoon instellen om een kopie achter te laten.

Als je niet forward, maar GMail de mail via pop laat ophalen zul je daar moeten instellen om de oorspronkelijke mail niet te wissen.
 
Het gaat om een account gemaakt onder mijn hoofd account, de hoofd account kan ik wel bereiken met de webmail niet mijn andere account althans ik zou het even niet weten hoe het moet.
als ik bij ziggo om het webmail te benaderen het betreffende email invoer dan wordt er gevraagd om een wachtwoord, maar die heb ik niet voor het sub email.
Bij gmail heb ik ook gekeken naar de instellingen maar daar wordt ik ook niets wijzer van.
Hoe moet ik het één of ander benaderen voor de juiste instellingen?
 
Ga naar https://www.ziggo.nl/mijn_ziggo/#mijn-instellingen/email en selecteer het email adres wat je hebt aangemaakt, daar kan je je instellingen aanpassen en ook je wachtwoord veranderen.
Als je hier je forward naar gmail hebt ingesteld moet je hem verwijderen en via de webmail weer aanmaken met behoud van een kopie op de server.
 
mail komt nu wel op de webmail binnen maar ik krijg het nog niet in microsoft outlook 2010.
 
mail komt nu wel op de webmail binnen maar ik krijg het nog niet in microsoft outlook 2010.


Probeer eens in outlook 10 bij je gebruikersnaam @ziggo of upc of wat je ook hebt er achter te zetten. Bij mij deed outlook het toen.
 
Probeer eens in outlook 10 bij je gebruikersnaam @ziggo of upc of wat je ook hebt er achter te zetten. Bij mij deed outlook het toen.

En als je het wachtwoord hebt gewijzigd dit in Outlook natuurlijk ook aanpassen.
 
Ik heb dat ook gehad, maar ik het in Gmail het vinkje vergeten aan te zetten dat er een kopie van de mail op de server moet blijven staan.
 
zou je mij dat duidelijk willen uitleggen hoe ik dat instel in gmail op een tablet
ik kom er zo niet uit.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan