• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Geen contact met afstandbediening

Status
Niet open voor verdere reacties.
G

Guus2012

Met nu al enige spijt (na het lezen van zoveel klachten) heb ik tweedehands een Cisco 8485 gekocht. Hij heeft een week goed gewerkt, maar sinds vanmorgen werkt mijn originele afstandbediening niet meer. De afstandbediening heb ik ge-reset, dus ik neem aan dat het in het apparaat zelf ligt. Is er iemand die weet of dit ook een vaker optredend probleem is bij de Cisco en of hier een oplossing voor bestaat die in verhouding is met de waarde van het apparaat.
Kan dit samenhangen met het gebruiksklaar maken van de Harmony One?? Gisteravond de afstandbedieningen met elkaar laten corresponderen via de computer. Deze afstandbediening heb ik vanmorgen voor het eerst gebruikt, omdat de originele het niet meer deed, maar nadat hij de Cisco nog wel een keer tegelijk met de TV aanzette, werkt dat dus nu ook niet meer.
 
Voor het programmeren van de Logitech heb je de afstandsbediening niet nodig. De Logitech database kent alle signalen al. Het niet werken van de orginele AB heeft hier trouwens niets mee te maken, dat staat er los van..

Heb je toevallig al gekeken naar de batterijen van de afstandsbediening?
Zie je een lampje oplichten op de Cisco als je op een knop van de afstandsbediening drukt?
 
Hallo,
Ik heb inderdaad de batterijen van de afstandbediening vervangen en toe werkte alles weer. Het lampje op de afstandsbediening werkt wel, maar op de één of andere manier bleef hij in de TV-bediening mode staan. Maar goed, na vervanging geen problemen meer gehad.
Dank voor de reactie!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan