• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

geen configuratie scherm

  • Onderwerp starter hommel_81
  • Startdatum
H

hommel_81

ik heb een sweex draadlose router en ik krijg geen configuratiesite te zien. m'n firewall en proxy instellingen staan uit en toch krijg ik de site niet geladen ik snap er niks meer van ???
 
ik heb al een handleiding maar als ik doe wat er in staat namelijk bij de webbrowser 192.168.2.1 intikken werkt het niet ik krijg geen loginscherm
 
ik ben al iets verder maar nog niet waar ik zijn wil.
als ik nu 192.168.2.1 intik in de adresbalk krijg ik een site maar niet met het loginscherm zoals in de handleiding staat.
er komt een loginscherm van xp met 2 sleuteltjes afgebeeld (zilver en goud) als ik op ok klik krijg ik een andere pagina met unauthorised te zien wie weet wat ik moet doen ???
 
dit is precies die ik krijg:
Access Error: Unauthorized
when trying to obtain /
Access to this document requires a User ID
 
Het lijkt erop dat er een password is ingevoerd.
Voer eens een volledige reset uit van je router (terug naar fabrieksinstellingen) en probeer opnieuw te configureren.


Router terugzetten naar fabrieksinstellingen
LET OP: Wanneer u het volgende uitvoert zijn alle gegevens die u in de router heeft ingevoerd gewist, dit betekend dat eventueel inlognaam, password, MAC adress en IP-adressen opnieuw zal moeten invoeren.
Om de router geheel te resetten, drukt u met een potlood de reset knop voor gedurende vier seconden in. De LAN Leds 1 t/m 4 zullen allemaal een
keer oplichten, ten teken dat de reset voltooid is. De instellingen van de router zullen dan weer worden terug gezet of ‘factory default’.

Wanneer u de reset knop een maal indrukt, dan wordt de router op normale wijze gereset, de ingevoerde gegevens blijven dan gewoon bestaan.
 
een aantal keer:

WINXP:
Code:
c:/>ipconfig /release
c:/>ipconfig /renew

WIN98
Code:
Start->Uitvoeren->winipcfg -> release -> renew

wil ook wel eens helpen, + je router resetten.
 
:) ik ben er uit. ik heb sweex gebeld en het uitgelegd, nu is het zo dat de handleiding verouderd is en het inlogvenster dat ik krijg is wel goed maar bij het nieuwe loginscherm moet je wel iets invullen namenlijk admin en als wachtwoord 1234.
in iedergeval bedankt voor jullie moeite
mzzl :)
 
Terug
Bovenaan